48-åringen har verdens største rumpe – kan verken kle seg selv eller få plass i en vanlig bil: «Elsker kroppen min»

Vi ser alle forskjellige ut, er født med ulike forutsetninger og er unike som mennesker.

Hver person er vakker på sin måte og det er ofte kontrastene ute i samfunnet som gjør verden så fargerik som den faktisk er.

Individer som skiller seg ut fra det som mange anser som «normalt» fortjener selvfølgelig vår fulle respekt – og noen har til og med gjort det til sin karriere å være litt sær.

En slik er Mikel Ruffinelli – kvinnen med verdens største rumpe.

Bilde: Youtube/Reel Truth Documentaries

Mikel Ruffinelli bor på den amerikanske vestkysten med sine fire barn og ektemann Reggie. Så langt er det ingenting som skiller seg ut med livet hennes, men denne 48-åringen er faktisk en verdensrekordholder.

Nyter sin tilværelse

Med sine hofter som måler rundt 2,5 meter i omkrets, har hun den største rumpa på jorden. Det blir ekstra bemerkelsesverdig ettersom Mikel er 1,62 meter høy og midjemålet «bare» på litt over en meter.

Bilde: Youtube/Reel Truth Documentaries

I dokumentarserien Reel Truth Documentaries forteller hun om livet sitt.

– Jeg har en ekstrem fysikk. Jeg elsker kurvene mine, jeg elsker hoftene mine, jeg elsker egenskapene mine, sier 48-åringen, som virkelig virker å nyte sin tilværelse.

Bilde: Youtube/Reel Truth Documentaries

Det er heller ingen tvil om at hun trives med den gigantiske baken, selv om det byr på en del utfordringer.

– Å kle på seg, kle av seg, sette seg ned. Det er noen, sier 48-åringen.

Får ikke plass i en vanlig bil

Hun livnærer seg først og fremst som husmor, livscoach og modell – men når firebarnsmoren på 190 kilo skal flytte seg rundt i familiens hus, må hun trå sidelengs flere steder for å komme seg dit da korridorene ikke er brede nok for henne.

Bilde: Youtube/Reel Truth Documentaries

Det går heller ikke å lukke dusjdøren – og Mikel, som stapper i seg rundt 5000 kalorier om dagen, får ikke plass i en vanlig bil.

– Jeg har mine triks, sier hun muntert om problemene som kan oppstå.

Bilde: Youtube/Reel Truth Documentaries

Som innehaver av verdens største rumpe – en tittel som en svensk kvinne var en utfordrer av – er det alltid toaletter tilrettelagt for funksjonshemmede som gjelder.

Elsker sin enorme bakdel

Hun har også alltid med seg en spesiell stol hjemmefra, da offentlige sitteplasser ikke alltid kan tilby den plassen som hun trenger.

– Jeg ser hovedsakelig etter steder hvor jeg får plass.

Bilde: Youtube/Reel Truth Documentaries

Jeg må si det er fantastisk at Mikel er en så glad person og ser ut til å nyte livet sitt så mye. Det brede smilet hennes vitner om en lykkelig tilværelse. Det får i alle fall meg i godt humør – og det er også tydelig at hun elsker den enorme bakdelen.

Bilde: Youtube/Reel Truth Documentaries

Trykk nå på dele-knappen for å fortelle oss hva du synes!