Svenske Natasha er besatt av å ha verdens største rumpe – klarer knapt å sette seg ned: «Ingen stoler er store nok»

Utseendet sitt bestemmer man helt og holdent over selv, så lenge man er over 18 år og ikke skader noen andre. Vår verden er vakker og fargerik nettopp fordi noen mennesker går sine egne veier og ikke bryr seg om hva andre tenker og føler.

Noen av oss liker å være «en i mengden» mens andre foretrekker å skille seg ut. For å oppnå drømmeutseendet sitt velger noen å ta plastisk kirurgi.

Det finnes til og med de som gjør justeringen og forvandlingen av kroppene sine til en livsstil – og da kan det mildt sagt få spesielle konsekvenser.

Som for svenske Natasha Crown, som drømmer om å få verdens største rumpe. Hennes besettelse av sin egen bakdel har nå gjort det vanskelig for henne å sette seg ned.

Her i Humorbibelen skriver vi ikke bare om ting som får leserne våre til å le. Vi trekker også fram mennesker som har valgt å leve livene sine på en litt annerledes og unik måte, og det er vår mening at alle mennesker er like mye verdt og bør respekteres uansett hvordan man lever livet sitt!

Natasha Crown har blitt kjent for sin store rumpe, noe vi i Humorbibelen har rapportert om tidligere, både her og her.

Har ødelagt sengen

Den store rumpen har ikke kommet uten anstrengelse. Natasha, som jobber som modell, har gjennomgått ikke mindre enn fem rumpeforstørrelser hvor man har tatt fett fra andre deler av kroppen og lagt det i baken.

https://www.instagram.com/p/CdLXYdfqW4J/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b1d559d5-2e13-4728-a9dd-c479f9a1fd3b

Å ha en så pass stor rumpe som Natasha skaper også noen bekymringer.

– Noen ganger har man kanskje ikke satt seg så vennlig ned på senga, men det blir et lite ekstra hopp og da går sengen i stykker, har Natasha Crown fortalt ifølge svenske Expressen

https://www.instagram.com/p/CdD_9zlqj_R/?utm_source=ig_embed&ig_rid=84ad5ef0-4ff1-41a9-b85b-1e2ef9f574ad

«Ingen stol er…»

I og med at Natasha ødelegger senger, kommer det neppe som en overraskelse at det også er problemer med å sitte på stoler, noe Natasha selv tok opp på sin Instagram, hvor hun har over to millioner følgere.

https://www.instagram.com/p/CdOFwvCqgZb/?utm_source=ig_embed&ig_rid=55221180-b384-4d80-ab3d-b40bfa13214a

«Ingen stoler er store nok» skriver Natasha til et bilde der hun prøver å sette seg ned i en lenestol.

Ingen planer om å slutte

Å bremse ned med rumpeforstørrelsene er ikke i planene til Natasha, som er i ferd med å planlegge ytterligere inngrep for å gjøre rumpa om mulig enda større.

https://www.instagram.com/p/CdaLpR_AyOS/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f1054ce5-2b93-4f16-a81a-28ed6de9b269

– Når man har gjort så mange operasjoner, må man alltid finpusse det. Etter en stund blir det noen groper her og der, så man må finpusse det. Gjør man ikke det gjennom operasjon, må man gjøre behandlinger. Så man må jo alltid finjustere det når man har gjort så mange operasjoner. Så det kommer jo til å ta lang tid. Så hvor mange operasjoner det blir, det kan jeg ikke si, har hun tidligere sagt til Expressen.

Så modig å våge å leve livet sitt på denne måten! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!