11 grunner til at lubne menn er de beste elskerne

Å være elsker til en stor eller lubben mann kan være en spennende utfordring – spesielt hvis man er liten. Det kan i og for seg innebære en viss kamp for begge parter. Sånt kan man selvfølgelig ofte ta seg rundt, men ikke uten litt innsats.

Men som med det meste her i livet, så oppveier fordelene ulempene. Alle de fantastiske gledene med å ha en kraftig mann gjør det helt klart verdt de små problemene – og derfor har vi samlet 11 grunner til hvorfor alle bør ha en kraftig mann i sengen!

1. De prøver å glede deg

Vi skal ikke være altfor generaliserende, men mange større menn har kanskje ikke alltid hatt det så lett for å få kvinner. Derfor har de en tendens til å prøve litt ekstra – og det kan få deg til å føle deg ekstremt verdsatt.

2. Du kan spise hva du vil

Større menn bryr seg sjelden om du spiser 3 pizzaer eller drikker 4 liter brus. Det er livskvalitet for dem!

Kan slappe av i timevis

3. De er ekstra koselige å kose med

Disse karene er ikke skjøre og går ikke i stykker. De er store og myke – perfekte å klemme!

Bilde: e-wiki.org

4. De stresser mindre

Kraftige menn bryr seg sjelden om hva andre synes. De er stolte av kroppen sin, velger i mange tilfeller å beholde sin store mage – og kan slappe av på sofaen i timevis!

5. Store menn ser bra ut i dress

De fyller den ut! Ingenting er mer sexy enn en mann som passer i fine klær!

6. De får deg til å føle deg liten

Det kan selvfølgelig være fint å selv ikke føle seg stor og klønete. Å være skjør, men møtt med trygghet, skal absolutt ikke undervurderes.

7. Du har alltid en pute i nærheten

Mannens størrelse gjør at de lett kan brukes som en ekstra pute – hvor som helst og når som helst.

Trykk og sikker

8. De elsker vanligvis mat

Noe av det minst attraktive jeg vet om menn er når de ikke liker å spise, eller må tenke på vekten sin under alle døgnets tider. Store menn går ikke nødvendigvis opp i vekt, men deres store kropper må jo vedlikeholdes. Pluss – mat er så jævlig godt!

Bilde: Wikimedia Commons

9. De elsker vanligvis å lage mat

Hvis de elsker mat, så elsker de som regel også å lage mat. For en luksus!

10. Du er trygg og sikker

Ingen vil kødde med deg når du er med den store, kraftige mannen. Han er som en livvakt som man liker og ligger med fra tid til annen.

11. Du må stå på tå for å klemme og kysse ham

Det er jo utrolig lekkert!

Som du ser – det er mange grunner til å ha en stor mann som elsker eller partner! Trykk på dele-knappen for å spre dette viktige budskapet!