Kilde: Wikipedia (kun til illustrasjon)

Verdens kåteste and har parret seg så mye at han nå får akutthjelp på et spesialsykehus

Alle vesener blir etter hvert kjønnsmodne, noe som er en forutsetning for fortsatt liv her på jorden. Men som med alt annet, er hver skapning unik på sin egen måte, som man jo ikke minst har lagt merke til hos mennesker. Selv blant dyr varierer sexlysten, for noen er det større mens for andre er det mindre. En med ekstremt stor apetitt for sex er anden Dave – han har nemlig parret seg så mye at han måtte oppsøke lege, skriver Unilad.

Dave, eller Dave the duck som er hans fulle navn, er en lykkelig and som bor sammen med sin eier Dave Watson i Sør-England. Han liker godt venninnene han bor sammen med hos Dave Watson. Litt for godt også.

Parrer seg ti ganger om dagen

Dave liker å omgi seg med sine tre kjærester Dora, Freda og Edith, og ifølge rapporter fra eier-Dave fikk han parre seg med kjærestene sine så mye som ti ganger om dagen. Men til slutt sa Daves kropp ifra, eller rettere sagt penisen hans som ble sår og infektert av all parringen.

Måtte legges inn på sykehus

Til slutt innså eier-Dave at han måtte ta med and-Dave til legen for å plastre den ødelagte penisen. Da han var der, ble Dave tatt vare på og deretter sendt hjem igjen med strenge restriksjoner om å ikke tilbringe mer tid med kjærestene sine. Den nymfomantiske anden lever nå atskilt fra sine kjære damer, til fordel for alle.
– Han var på jentene hele tiden, det spilte ingen rolle om det var parringssesong eller ikke, sier eier-Dave til Unilad.

Kilde: Wikipedia (kun til illustrasjon)

Sånn kan det gå! Trykk nå på dele-knappen!