Utfordring: Klarer du å se den skjulte kvinnen på bildet?

På jobben anstrenger man hjernen nesten hele dagen, uansett hva man jobber med. Det kreves et høyt konsentrasjonsnivå som ofte gjør at man føler seg sliten på slutten av dagen.

Da synes jeg det er himla fint å komme hjem, koble av, og tenke på noe helt annet. Jeg liker for eksempel å koble av med litt hjernetrim som får hjernen til å tenke annerledes, enn jeg gjør på jobben.

Jeg har alltid løst kryssord og sudoku, men i det siste har jeg blitt interessert i å finne små forskjeller på bilder.

Denne typen utfordringen kan kalles for optiske illusjoner og har eksistert lenge, men det er først i senere tid jeg har fått opp øynene for dem. Det går rett og slett ut på at man skal finne et mønster, en viss detalj, eller noe annet som skiller seg ut i et bilde.

Fullt fokus er viktig

I og med at man må finne en viss detalj så gjelder det å fokusere hele tiden – det hele går uansett på tid.

Man har bare 15 sekunder på seg, som gjør det litt mer stressende, men også morsommere. Det gjør at man får litt mer konkurranseinnstinkt.

Da kommer det første bildet nedenfor. og utfordringer er å finne ansikter som gjemmer seg blant steinene. Lykkes du?

Foto: Youtube

Det er vanskelig, men det går om man virkelig anstrenger seg. Klarte du det? Gratulerer i så fall, men under kommer svaret.

Foto: Youtube

Der er ansiktet, det var veldig skjult må jeg si!

Ser du den skjulte kvinnen?

Okei, vi tar en til! Denne er ennå vanskeligere enn den først og her må man virkelig konsentrere seg. 15 sekunder – bildet kommer nedenfor. Ser du kvinnen i bildet?

Foto: Youtube

Fant du henne? Hun er veldig gjemt og man må virkelig være skarp i blikket. Om du ikke ser henne så viser vi svaret nedenfor.

Foto: Youtube

Man ser blant annet benet nede vdd bakken. Men den var veldig vanskelig. Gratulerer, om du klarte det!

Klarte du minst en av disse? Trykk på dele-knappen, så kan du utfordre vennene dine!