Stillingen du sover i kan avsløre noe du ikke visste om deg selv

Vi bruker omtrent en tredjedel, 33 prosent, av hele livet på å sove. Å kunne krype til køys etter en lang, utmattende dag er blant de mest fantastiske tingene å gjøre.

Når du har sovnet, skjer det mange ting som vi ikke kan kontrollere selv.

Noen snorker, noen vrir seg hele natten, noen snakker i søvne og noen skravler høyt og andre ligger helt stille.

I hvilke stillinger man sover i er ikke noe man reflekterer mye over, men i følge denne personlighetstesten kan stillingen du sover i si noe om personligheten din.

Självfallet ska man ta den här typen av personlighetstester med en rejäl nypa salt, men de är ändå roliga att göra och stämmer förvånansvärt ofta bra in på en!

Så tänk nu efter eller fråga din partner – hur sover du?

1. En rolig person

Folk som sover som dette er ofte rolige og pålitelige. Det er vanskelig å fornærme deg, og du er ikke redd for fremtiden. Få ting kan få deg i dårlig humør, du tilpasser deg raskt etter omstendighetene med et smil på leppene.

2. En kreativ person

Hvis du sover på denne måten, må du bli ivaretatt og beskyttet. Du blir strålende fornøyd når folk forstår deg og holder alle slags problemer på god avstand. Du er kreativ av natur og elsker å male eller danse.

3. En leder

Hvis du sover på magen med armer og ben i alle retninger er du leder. Du er impulsiv og tar gjerne initiativ når noe skal gjøres. Du er glad for å ordne og finne ut og planlegge fremover. Du er målbevisst og ambisiøs.

4. En som elsker livet

Sover du på rygg, som vist på bildet ovenfor så er du en positiv og sterk person. Du elsker livet og oppmerksomhet. Du er gjerne sammen med mange mennesker. Du kjemper hardt og er alltid ærlig, uansett konsekvens.

5. En målbevisst person

Hvis du sover på ryggen med strake armer og bein, er du målbevisst. Du setter deg klare og høye mål og stopper ikke før du har nådd dem. Du krever mye av andre, men stiller om mulig enda høyere krav til deg selv – fordi du vet at du kan.

6. Eventyreren

Hvis du sover slik, på magen med ett bein ut, er du eventyrlysten. Du liker å hoppe på spontane ting, og du dras mot alt eventyrlig. Du har vanskelig for å ta langsiktige beslutninger, men de løser seg alltid til slutt.

Stemte det for deg og din sovestilling!

Trykk på DELE-knappen nå slik at vennene dine også får se dette!