Foto: Reddit

Snekkernes ville feil – som garantert gjør huset umulig å selge

Hvis det er et yrke som folk vanligvis blir lei av, er det snekkere og håndverkere. De er kjent for å være sene – hvis de i det hele tatt kommer – og fullfører sjelden det de skal til i tide.

Selvfølgelig er det noen som er fenomenale, men man kan også lure på hvor de er. De fleste av oss har nok blitt rasende minst en gang når man har å gjøre med snekkere eller håndverkere.

Selv om de sikkert vil, går det noen ganger vanvittig galt.

Vi har tidligere skrevet om 13 snekkere som garantert ble sparket samme dag – men ikke engang de kan konkurrere med pappskallene som sto bak byggingen av dette huset (nedenfor). Det gikk rett og slett så galt som det kunne gå.

Kilde: Reddit

Hvis man ser raskt på bildet, ser imidlertid alt ut til å være i orden. Det ser til og med ganske trivelig ut, men hvis bygget studeres litt nærmere, skjønner man snart at det hele er en total katastrofe.

Det kan være en forklaring

Man lurer på om disse snekkerne var edrue da de bygde dette huset, eller om de bare blindt fulgte en usedvanlig elendig tegning av arkitekten.

Uansett, så får dette huset at man nesten mister håpet om menneskeheten.

Kan du se hvorfor?

Kilde: Reddit

De som står bak denne feilen har banet vei til garasjen på feil side av huset.

Folk på nettstedet Reddit, der bildet først ble publisert, har mange teorier om feilen – men den mest populære ser ut til å være at det er et modellhus og at garasjen er kontoret til byggefirmaet.

Forhåpentligvis er det slik – for ingen kan ellers ønske å betale penger for dette bygget.

Så du feilen umiddelbart? Du har et øye for detaljer! Trykk gjerne på deleknappen, så kan du sjekke om vennene dine er like skarpe!