Foto: Facebook / Mercury Press (illustrasjonsbilde)

Sexleketøyet ble sittende fast der solen ikke skinner – men her er Emmas herlige hilsen fra sykehuset

Det er alltid viktig å tenke på sikkerhet når man skal kose seg på soverommet. Oftest handler det om kondomer, men dette gjelder faktisk selv når man bruker sexleketøy, noe som ifølge en studie et blitt stadig vanligere.

Det er viktig å kunne håndtere balansen mellom lidenskap og sunn fornuft.

At det kan gå til skogs hvis man ikke er forsiktig lærte Emma Phillips fra Wallasey i Storbritannia den tøffe måten da hun opplevde en uventet dildoulykke en lørdag morgen.

Det var i 2016 at Emma og kjæresten viet seg til en trivelig stund sammen da den vibrerende dildoen plutselig »gled inn og forsvant» blant Emmas tarmer.

«Den farlige dildoen»

Hun forteller selv, i et viralt Facebook-innlegg, hvordan det rosa sexleketøyet gikk inn der solen ikke skinner.

«Tilfellet med den farlige dildoen når en liten lekestund på lørdagsmorgenen førte til at jeg måtte tilbringe dagen på sykehuset i Wrexham, hvor de måtte operere vekk dildoen fra tarmområdet mens den vibrerte. Hvis man ikke kan på en lørdag, når kan man da?», skriver Emma.

Facebook

Jenta forteller videre til nettsiden Ladbible at hun og kjæresten prøvde flere forskjellige alternativer før de dro til sykehuset.

– Han prøvde å få den ut med håndtaket til en kjøkkengaffel, den vil vi ikke bruke igjen, men etter en stund innså vi at den gikk for langt opp. Etter det prøvde vi med med en grilltang, men etter et par timer innså vi at vi måtte til sykehuset. Vi var begge litt sjokkerte, sier hun.

Vibrerte fortsatt

Heldigvis kunne paret se humoren i situasjonen, men siden begge hadde drukket, ble de tvunget til å avholde en ganske pinlig samtale med ambulansen.

Mercury Press

Legene måtte da utføre en røntgen mens sexleketøyet fortsatt vibrerte inne.

Det hele endte med at legene måtte utføre en operasjon der de førte et kamera ned gjennom halsen og ned i magen for å kunne se når de deretter plukket ut gjenstanden manuelt.

Etter operasjonen spurte legene om Emma ville beholde den rosa vibratoren. Hun nektet imidlertid vennlig, men bestemt.

Kjæresten til Emma tok det hele med ro og lo mest av uhellet.

– Han er ikke så skremt av hendelsen, han synes stort sett det er morsomt. Neste gang synes jeg han burde sette en i rumpa selv og ta en for laget, sier hun spøkende til Ladbible.

Det er virkelig herlig med folk som kan by på seg selv slik som Emma! Trykk nå på dele-knappen hvis du er enig!