Noe er merkelig med familiebildet – og vi lurer på hvem som klarer å se det

Jeg kikket rundt på nettet tidligere i uken og snublet over et bilde som ser ut som et vanlig familiebilde. Det er mamma, pappa og deres 4 barn. Men ved siden av det fine bilde hadde noen skrevet at det skjulte seg noe skummelt i bildet.

Rart, tenkte jeg – for det så veldig fint og normalt ut ved første blikk.

Fikk raskt smil om munnen

Jeg måtte kikke lenge før jeg kunne se hva det var, men da jeg oppdaget hva som skjulte seg i bildet så kunne jeg faktisk ikke holde tilbake latteren.

Se i bildet nedenfor, det kommer til å få deg til å smile. Det ser virkelig ut som en herlig familie, men ser du hva som skjuler seg i bildet?

Kilde: twentytwoword

Ser du det merkelige som skjuler seg i bildet?

Hvis ikke får du svaret under!

En syvende person – det ser ut som en mann – er altså inneklemt under alle sammen! Vi får nok anta at familien har full kontroll på dette, for ellers er det utrolig skummelt. Da kan man tro på spøkelser og slike ting!

Sannsynligvis ville man bare ha det litt gøy med bildet, men det er uklart hvem det er som har havnet under der. Vi kan vel også anta at han sikkert snart vil komme fram igjen – etter å ha ligget under 6 andre mennesker.

Den kule detaljen i bildet har fått det til å spre seg som ild i tørt gress på nettet  – og det er nok ikke så rart! Jeg fikk meg i alle fall en god latter av dette!

Test vennene dine sine observasjonsevner ved å trykke på DELE-knappen for å se om de kan finne den syvende personen like raskt som deg.