Moren finner datterens enorme sexleketøy i oppvaskmaskinen – så innser hun sin pinlige feil

Når man lever som en familie i et hus er det viktig å komme overens og bli enige om ting. Det innebærer også at man kommer veldig nær hverandre i livet, angående alt. Absolutt alt.

Toalettbesøk, rengjøring, matvaner. Det man ikke vet om familiemedlemmene sine er rett og slett ikke verdt å vite.

Som forelder kan man imidlertid bli mildt sagt overrasket over hva ens barn finner på. Da en engelsk mor fant datterens enorme dildo i oppvaskmaskinen av alle steder, bestemte hun seg for å ta en prat med datteren.

Det er britiske Metro som rapporterer om det mystiske funnet som en mor gjorde da hun skulle plukke ut av familiens oppvaskmaskin. Der, blant glass, tallerkener og bestikk, lå en stor, rosa dildo.

Kilde: Reddit

Tok en prat med datteren

Moren ble mildt sagt sjokkert av hendelsen, og fra et hygienestandpunkt er det kanskje ikke noen god idé å vaske sexleketøyene sine sammen med familiens servise.

Moren bestemte seg derfor for å ta en ordentlig prat med datteren om at sexleketøyene i det minste skulle vaskes et annet sted.

Men da moren konfronterte datteren, fikk hun seg ytterligere et sjokk.

«Følte seg ubekvem hele dagen»

Datteren forklarte sin kjære mor at gjenstanden minnet sterkt om en stor dildo, men at det faktisk var en vannflaske som rett og slett var blitt deformert av det varme oppvaskvannet.

Noe moren kunne ha funnet ut selv hvis hun bare hadde sett litt nærmere i oppvaskmaskinen – lokket lå nemlig rett ved siden av.

Kilde: Reddit

– Moren fortalte at hun gikk rundt og følte seg ubekvem hele dagen, forteller datteren på et nettforum hvor de pinlige bildene ble publisert.

Tenk så feil det kan bli! Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!