Mamma gjenskaper kjendisenes luksuriøse bilder nå hylles hun av millioner

Det er fort å gjort å deppe litt når man ser kjendisene og deres glamorøse liv. De er pene veltrente og virker å være helt perfekte. Selv sitter man der i sofaen med brødsmuler på skjorten, umatchende sokker og oppvask på kjøkkenet som må tas hånd om.

Nå er det sannelig slik at filmstjernene og modellene også har tunge dager når alt ikke går på skinner, men dette viser de jo sjelden frem. Derfor blir man lett litt flau når man det gjennom for eksempel Instagram er så enkelt å sammenligne seg med deres på utsiden perfekte liv.

Ikke sant det kan være fristende å være med i kjendisenes herlige liv?

Det har den australske komikeren Celeste Barver gjort virkelighet av – bare på sin egen måte. Hun har gjenskapt en hel drøss av pene og spektakulære bilder som verdensstjernene har lagt ut, men velger å være helt åpen om at livet hennes ikke er like prikkfritt.

Elsker denne kvinnen!

Magen henger litt, sminken sitter ikke like perfekt og maken er ikke superhunk, men i stedet for å depp så snur Celeste dette til sin fordel – og velger via sin Instagram-konto å ha det gøy med de enorme kontrastene.

Vi skrev om den fantastiske mammaen for en stund siden, men tenkte at det nå er på tide med en oppfølging. med noen av hennes nyeste innslag. Millioner av mennesker over hele verden har hyllet Celeste Barber for hennes modige, morsomme og fantastiske bilder!

Flere kjendiser har dessuten lovpriset kvinnen.

– Hun gir meg en latter hver dag og er en konstant påminnelse om å ikke ta livet for seriøst, har eksempelvis Cindy Crawford sagt.

Jeg simpelthen elsker denne utrolig mammaen!

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hiding from my new year resolutions. In a bikini. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #tracyandersonmethod

Et innlegg delt av Celeste Barber (@celestebarber)

Er ikke dette fantastisk når man har selvironi og våger og vise frem at alt på internett ikke må være luksuriøst og helt perfekt? Trykk på deleknappen for å spre dette viktige og herlige budskapet videre.