Livredd kvinne ringer politiet etter en skrekkfunn på badet – fryktelig syn sender frysninger nedover ryggen på henne

Som politibetjent håndterer du daglig mange merkelige typer, men spørsmålet er om ikke politiet i Liverpool ble noe mer forbauset enn vanlig, da de fikk et anrop fra en mildt sagt livredd kvinne som hadde fått et uventet besøk – en boa-constrictor på 2,5 meter lå og tok det helt med ro på badet hennes, skriver det lokale politiet på hjemmesiden deres.

Som politibetjent har du en ekstremt viktig jobb for å sikre at folket kan føle seg trygge. Hver dag politibetjenter går på jobb, gjør de det med viten om at de kan risikere livet for noen andre.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Men noen ganger betyr politifaget også at du må håndtere ikke-menneskelige trusler mot sikkerheten.

2,5 meter lang boa constrictor

Det var dagen før nyttår 30. desember at politiet i Merseyside, Liverpool fikk en noe merkelig samtale. Det var en livredd kvinne som varslet at en 2,5 meter lang slange okkuperte badet hennes. Hverken kvinnen som bodde i leiligheten eller naboene hadde noen anelse om hvor slangen kom fra.

Tok det lungt i vaske

Etter at politiet kom til stedet, måtte de gjøre litt undersøkelser før de innså at det var en boa-constrictor, som ikke er giftig. Da måtte de ringe rundt til forskjellige organisasjoner og dyreparker, men ingen hadde muligheten til å hente slangen, som lå og tok det ganske rolig på badet.

Foto: Merseyside Police

Til slutt kom en politibetjent med erfaring med reptiler til unnsetning og ga slangen litt vann og la den deretter i en stor boks. Slangen fikk da overnatte på et dyrehospital.

For many the thought of an 8ft Boa Constrictor can cause HISS-teria, but for our officers rescuing the snake was all in a day's work. Want to know more 🐍👉 https://crowd.in/5JMoZX

Posted by Merseyside Police on Monday, January 20, 2020

Som politibetjent får du være en del av mye rart! Trykk nå på DELE-knappen slik at vennene dine kan lese den også!