Leonora adopterer valp som ingen vil ha – uker senere avslører hunden uventet hemmelighet

Hundevalper er energiske små rakkere. De er nysgjerrige og vil oppdage det meste av det som er rundt dem.

Hvis valper ikke får utløp for energien sin skikkelig, så er det lett for dem å utagere. Da kan oppførselen fort tolkes som skremmende- , eller ufin oppførsel.

Da den herreløse valpen Penny var 10 uker gammel kom hun inn på et hundehjem, som skulle forsøke å gi henne bort til noen eiere.

Men Penny var veldig energisk og krevde masse oppmerksomhet, som førte til at nye eiere sendte henne tilbake til dyrehjemmet, etter en dag.

Det den lille valpen Penny trengte var noen som kunne leke med henne og gi henne bekreftelsen som alle valper trenger når de vokser og blir store, men ingen av familiene hun endte opp med var i stand til å holde ut den lille energibunten. Men en dag kom Leonora Anzaldua hjem – og falt for Penny umiddelbart.

Begynte å lære opp Penny

Leonora adopterte Penny uten å blunke og bestemte seg for å holde Penny stimulert.

I et forsøk på å la Penny gå tom for energi, valgte Leonora å begynne å lære Penny ting. I begynnelsen er det først og fremst de grunnleggende tingene som skal funke, som «sitt», «ligg» og komme til henne på kommando.

Ganske fort la Leonora merke til at Penny var en veldig smart hund og stadig var nysgjerrig på å lære flere ting.

Lærte å stave sitt eget navn

Leonora kjøpte også klosser med bokstaver og før hun visste ordet av det kunne Penny gjenkjenne de forskjellige blokkene. Da ville Leonora teste ut egenskapene til Penny et hakk ytterligere.

Utrolig nok lærte Penny også å kjenne igjen bokstaver og til slutt kunne den lille valpen stave sitt eget navn.

En dag filmet Leonora da Penny stavet sitt eget navn og la ut klippet på nettet, hvor det umiddelbart gjorde stor suksess.

Videoen har blitt sett av over 300.000 mennesker. Se klippet nedenfor:

For en fantastisk smart liten hund og så utrolig flaks at Penny endelig fikk et hjem hvor hun kan leve ut sitt fulle potensiale!

Trykk nå på dele-knappen for å hylle alle hunder!