Legene advarer om den vanvittige trenden: Ikke putt tobakk i vaginaen

Nå for tiden kommer trender og går raskere enn man klarer å blunke, føles det ut som. Flere trender de siste årene har, merkelig nok, gått ut på å føre inn ulike ting i vaginaen.

Årsakene har blitt hevdet å være mange forskjellige. For eksempel har kvinner ført inn iskrem i vaginaen for å kjøle seg ned om sommeren, hvitløk for å kurere soppinfeksjoner og persille for å fremskynde menstruasjonssyklusen.

Disse trendene er selvfølgelig ikke bra for kroppen og leger advarer mot alle tingene nevnt ovenfor. Men stopper det folk fra å prøve sprø ting? Nei.

En trend innebærer nemlig å stappe inn tobakk i vaginaen, skriver The Sun.

Opprinnelsen til denne merkelige trenden er at tobakk sies å forbedre sexlivet for kvinnen, gjøre vaginaen trangere og øke muligheten for å bli gravid.

Ikke overraskende advarer leger mot denne trenden.

Ingen positive effekter i det hele tatt

Å føre inn tobakk i vaginaen har ingen positive effekter i det hele tatt.

– Følelsen av at vaginaen blir mindre er forbigående, det er rett og slett fordi musklene trekker seg sammen. Vevet som kommer i kontakt med tobakken vil gi permanente forandringer, som kan forårsake kreft, sier gynekologen Dr Abdoulaye Diop til The Sun.

Bilde: Pixabay

Påstås å øke nytelsen

Denne trenden har blitt veldig stor i blant annet Senegal, hvor de selger tørkede tobakksblader som er blandet med røtter og andre planter. Blandingen sies å «tidoble den seksuelle nytelsen og tar med mannen din til den syvende himmel».

Men det er ikke slik det er. I stedet har det vært rapporter om kvinner som har opplevd en brennende smerte, svimmelhet og i noen tilfeller bevisstløshet.

Bilde: Shutterstock

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan lese om denne galskapen!