Jonna, 29, trosser kulden med iskaldt bad – det nye klippet gjør nå suksess på nettet

Vær og vind er ikke alltid like stabilt i Norge eller Sverige. I sommer syntes de fleste at det var for varmt, men nå har vinteren bitt seg fast over store deler av både Norge og Sverige – nå synes mange det plutselig er for kaldt.

Jeg prøver selv å se på det hele med positive øyne og jeg synes det finnes noe sjarmerende med årstidene. Temperaturer, regn, vind og snø kan man jo faktisk ikke påvirke, så det gjelder å lære seg å håndtere det varierende været.

En som virkelig omfavner denne iskalde kulden er svenske Jonna Jinton.

Nå har 29-åringen lagt ut et inspirerende klipp!

For åtte år siden flyttet den kjente svenske bloggeren, kunstneren og Youtube-stjernen Jonna Jinton fra Göteborg i Sverige til et isolert sted i skogen, langt unna alt og alle. Det har hun gjort for å gjøre det hun brenner mest for – å skape ting i naturen.

– Naturen er for min del det viktigste jeg har. Det er der jeg får all inspirasjon fra, sa Jonna til Expressen i fjor.

Youtube

Den kreative 29-åringen skaper gjentatte videoklipp om livet oppe i nord – og hun får ofte millioner av visninger på hennes inspirerende- og noen ganger morsomme filmer.

Bader i iskald vann

I høst publiserte Jonna et klipp hvor hun trosset den svenske kulden ved å bade i et iskaldt vann, som nylig hadde fått is over seg. Årsaken til at hun gjorde det iskalde stuntet var for å kjenne seg mer kraftfull – og nå har den kraftfulle kvinnen slått til igjen.

Youtube

I den ny klippet filmer Jonna seg selv når hun slipper seg ned i isvannet. Etter en drøy uke har klippet fått over 250.000 visninger. Det er stille og rolig, man kan nesten kjenne kulden i luften ved å bare se på videoklippet. Det er vakre og rolige omgivelser, og uten noen andre tilstede tar 29-åringen seg ned i det iskalde vannet.

Youtube

Hun lar til og med hodet gå under vann. Mange hadde sannsynligvis slengt seg opp av vannet i panikk – men Jonna utførte badet på en veldig metodisk og rolig måte. Når hun kommer seg opp av vannet forventer man seg at den kalde opplevelsen skal være over, men på sluttet får man virkelig se hvilken selvkontroll og styrke denne kvinnen besitter.

Jonna Jinton
Youtube

Se nå det vakre og inspirerende klippet nedenfor. Jeg hadde aldri turt å gjøre det Jonna gjør her – for en utrolig tøff jente dette er!

Snakker om å utfordre seg selv!

For en heftig kvinne! Trykk på liker- eller deleknappen om du også ble imponert av Jonnas klipp.