Her er den skjønne madrassen for deg med kul på magen – uansett om du er gravid eller har øl-mage

Det finnes mange ting som kan være tungt når man er gravid, både på vinteren og sommeren.

På sommeren kan det være spesielt tungt, da man er kvalm, klam, magen er i veien og det er uutholdelig med varmen til tider.

Nå har det dukket opp en oppblåsbar madrass som nå kan redde alle kommende mødre sin hverdag – på Amazon koster den 55 dollar, som tilsvarer cirka 685 kroner.

Godt for hofter og ryggen

Det er flere som har skaffet seg den oppblåsbare madrassen som hevder den virkelig er verdt pengene.

Bilde: Instagram / @cozybumpau

Det som er spesielt er at madrassen, som kan brukes både i vann eller på land, har et hull tilpasset en gravid mage. Det er også designet for å være ekstra behagelig for hofter, rygg og bein, skriver nettstedet Diply.

Bilde: Instagram / @munequita_bonita69

Ifølge produsenten skal madrassen også være betydelig mer stabil enn konkurrentene. Mange brukere nøyer seg heller ikke med å bruke det i sjøen eller i bassenget, men har det også i forbindelse med arbeid eller TV-titting.

Bilde: Instagram / @meghan_mosakowski

“Det er verdt hver krone. Du kan ligge både på siden og på magen (og få en massasje av partneren din). Jeg føler meg også mye mer avslappet i hoftene og ryggen, ”skriver en bruker på Amazon.

«Denne madrassen reddet nesten livet mitt under graviditeten», mener en annen.

Bilde: Instagram / @danibonnor

En fin madrassløsning som kan brukes overalt, og har et spesielt hull for magen og gir ekstra stabilitet. Og man kan få den til en rimelig penge. Dette kan være en super invitering for gravide kvinner på sommeren, og menn med ølmage 😂

Kjenner du noen som burde skaffe denne geniale oppfinnelsen? Tagg denne personen på Facebook!