Her er babydrakten med innebygget mopp – som får krabaten til å vaske når den krabber

Det er viktig å lære barn at man må hjelpe til i hjemmet, som gjør at de lærer seg å ta vare på saker og ting, og som forbereder dem mer for voksenlivet.

Matlaging, vasking, og oppredning av sengen skjer ikke automatisk de første årene.

Nå kommer dog en genial oppfinnelse som kan få den minste i huset til å hjelpe til med å rydde og vaske – og den er faktisk ganske billig!

De fleste foreldre er klare over at når de får et barn, så blir mye av livet satt på vent – da barnet krever masse fokus. Slik skal det selvfølgelig også være, men det fører gjerne til at man får mindre tid til ting man også engasjerer seg for. Det blir også slitsomt å rydde etter den lille krabaten hver eneste dag.

Babyplagg med innebygget mopp

På den andre siden er det aldri for tidlig å lære de små å rydde etter seg. Og nå, takket være en genial oppfinnelse kommer selv babyer til å kunne vaske for familien, skriver siden Diply.

Bilde: Amazon

Nå kommer nyheten om babyplagget, som også er en innebygget mopp, som gjør at småbarna vasker samtidig som de kryper rundt på gulvet.

Denne smarte, og søte drakten har mopp med miokrofiber ved armene, beina og magen. Når de krabber rundt samler de altså skitt og smudd, som man enkelt kan fjerne fra drakten etterpå.

En fin presang

Plagget finnes i flere størrelser, varianter og farger. Den koster mellom 20 og 30 dollar, altså rundt 200 til 300 kroner – og kan blant annet kjøpes på Amazon.

Bilde: Amazon

Selv om vi ikke kan garantere at det fungerer like bra som en vanlig mopp så er det vanskelig å ikke trekke på smilebåndet av dette påfunnet. Det er jo viktig at de lærer seg å ta ansvar i tidlig alder, eller hva?

Flere anmeldelser peker på at det hovedsakelig er en morsom gave, ment som en spøk – og det er nok slik du burde se på dette. Jeg garanterer at min venn som snart blir mor, skal få en av disse!

Bilde: Amazon

Dette er så fantastisk at vi må dele videre med vennene våre!