Forskning avslører: Menn gjemmer seg på toalettet i flere timer – for å slippe mas, husvask og barna

Alle mennesker behøver egentid – så enkelt er det. Å få være seg selv og bare lade batteriene i ro og mak er viktig for at man skal ha det bra.

Dette kan man gjøre på flere måter, og i følge en ny studie er det mange som søker tilflukt på husets mest private sted: Toalettet. Dette skriver nettstedet Ladbible.

1 000 personer deltok i studien og det viser seg at man nesten tilbringer 7 timer på toalettet hvert år, selv om man ikke trenger å svare naturens kall.

Mas og barn de største grunnene

Mennene som deltok i studien oppga at de største grunnene til at de rømte til badet var for å slippe unna mas fra partneren, krevende barn og for å slippe husvasken.

«Toalettet er hjemmets fristed – et sted hvor vi kan stenge ute omverdenen om bare for noen få minutter. Dette er noe mange utnytter til det fulle», sier en talsperson for selskapet som utførte studien.

Å samle krefter på toalettet er tydeligvis veldig viktig for menn. I følge studien sa 25 prosent av deltakerne at de ikke visste hvordan de skulle klare seg uten disse toalettbesøkene.

Selv om studien neppe passer for alle så forstår jeg nå hvor mannen min blir av hver gang han forsvinner! Trykk på dele-knappen så vennene dine også får lese dette!