Forskerens konklusjon: Derfor er mer sex pollenallergikernes redning de kommende månedene

Å være allergisk mot pollen kan være veldig tøft – og nå er vi inne i en av de verste årstidene på mange år.

For de som har dette ganske vanlige og noen ganger ganske arbeidskrevende problemet, er det viktig å dra nytte av ting som kan gjøre deg bedre. Alle vil, i den grad det er mulig, unngå tette neser, en hals som klør og røde øyne.

På noen måte blir du aldri vant til det og som allergikere er det lett å bli sjalu på de som går rundt ganske uberørt.

Imidlertid er det nå dukket opp en gledelig nyhet for oss alle som nyser oss gjennom hele sommeren.

Sommeren er endelig her! Den siste tiden og i de neste ukene kan vi forvente at temperaturen vil stige mer og mer. Parallelt med dette vil pollenivået også øke.

Lindre allergien gjennom mer sex

I et nytt studie ved iranske Tabiz Medical University er det konkludert med at sex kan lindre symptomene mot pollenallergier, som britiske Heart rapporterte.

Så du vil nyse og klø mindre i løpet av en nær fremtid – finn en partner og hopp i høyet.

Foto: Pixabay

Ifølge rapporten, som også ble rapportert av Daily Star og The Mirror, bidrar sex til at blodkarene i neseborene trekker seg sammen, noe som igjen gjør passasjene i «grevet» blir mer åpne – og øynene våre affiseres mindre.

Imidlertid er det veldig nøyaktig å påpeke at «full hastighet» i sengekammeret ikke er hele løsningen.

Allergieksperten: «Trivelig…»

Allergikere bør fortsette å holde seg til hjelpemidlene som de føler fungerer, men sex bør imidlertid brukes som et strålende supplement.

Det er jo også en ganske fin nyhet.

Foto: PxPhere

Max Wiseberg, ekspert på luftbårne allergier, forteller til Heart:

«Det er sant at det finnes forskning som viser at sex kan hjelpe med symptomene, så det kan definitivt være noe å vurdere – selv om det kan være komplisert. Imidlertid er det sannsynligvis ingen artigere måte å håndtere pollenallergien på».

Menn får større innflytelse

Imidlertid er det – dessverre – en liten hake. I hvert fall for kvinner.

Foto: Pikrepo

Den symptomdempende effekten som sex bidrartil er hovedsakelig knyttet til utløsning, noe som betyr at menn har større sjanse enn kvinner til å ha en positiv innvirkning på allergien, ifølge studien.

Reduserte pollensymptomer og mer sex. Jeg er i alle fall solgt med denne konklusjonen! Husk imidlertid å fortsette med de andre hjelpemidlene dine som har vist seg å fungere.

DEL denne herlige nyheten med vennene dine!