En helt naken kvinne gjemmer seg på bildet – men svært få finner henne

Hjernen vår stoler utrolig mye på det vi ser.

Hva skjer når øyet oppfatter noe noe, men så blir man fortalt at det er noe annet? Da blir man forvirret, og kanskje det er derfor slike illusjoner har fascinert oss mennesker gjennom alle år.

Optiske illusjoner, eller synsbedrag som de også kalles, setter virkelig sansene våre på prøve. De viser noe som ved første øyekast er et helt vanlig bilde, men jo mer du ser, jo flere skjulte detaljer oppfatter du.

Nedenfor viser vi et eksempel på noen optiske illusjoner som er laget med kroppsmaling – hvor mange klarer du å løse?

Jeg personlig synes de beste illusjonene er de som er skapt i virkeligheten og gjennom virkelige bilder. Da jeg først så tyske Jörg Düsterwalds verk, ble jeg faktisk helt hekta.

Utrolige kunstverk

Jörg Düsterwald jobber som kroppsmaler og ved hjelp av dyktige fotografer prøver de å forene menneskekroppen med naturen.

Men kan man virkelig få mennesket og naturen til å «sømløst» gå inn i hverandre? Svaret er et rungende ja – og resultatene er uten sidestykke!

Mange av Jörgs utrolige illusjoner har spredt seg som ild i tørt gress på nettet – sannsynligvis fordi bare en brøkdel klarer å finne mennesker i disse vakre naturbildene.

Nå skal vi teste hvor skarpt blikket deres er. Nedenfor er det en haug med fotografier der en naken kvinne gjemmer seg et sted på bildet – kan du finne henne?

Ser du kvinnen?

Smør deg med tålmodighet og begynn letingen, så får du snart et glimt av kvinnen.

Her har vi et vakkert høstbilde, men en kvinne har gjemt seg et sted. Hvor?

Hvis du ikke ser henne, så er det kanskje lettere nå:

Skjult kvinne blant steinene

Nå som du forstår hvordan det fungerer, kan du finne den nakne kvinnen som gjemmer seg på dette bildet?

Naken kvinne blant høstløvet

Den neste skapelsen er en vakker busk med høstløv i mange forskjellige, varme farger. Men det er også en skjult kvinne her, ser du henne?

Fantastisk høstsol

Bare ta dette bildet for eksempel. Kan du finne den skjulte kvinnen her?

Helt makeløse bilder! Det er utrolig hvordan du kan lure hjernen på denne måten med litt kroppsfarge og et kunstnerisk sinn!

Fant du noen av kvinnene? Da kan du gi deg selv et velfortjent klapp på skulderen, vel gjort!

Nå utfordrer du vennene dine ved å trykke på DELE-knappen!