En av kvinnene er moren til den andre – men ingen kan finne ut hvem det er

Eplet faller ikke langt fra stammen er et uttrykk som vanligvis brukes litt forsiktig når foreldre og barn ligner litt på hverandre, det er ofte ganske overdrevet. Selvfølgelig har man visse fysiske likheter med en eller begge foreldrene sine, men man har jo fortsatt sitt eget, unike utseende.

Det er med andre ord sjelden vanskelig å skille forelderen fra barnet, vanligvis fordi forelderen jo er eldre. Men noen ganger møter eller ser man en familie der forelderen har trosset tiden og det er urovekkende umulig å se hvem som er eldst.

Joleen Diaz (43) og datteren Meilani Parks (19) er et slikt tilfelle. De blir stadig forvekslet med å være søstre, skriver The Mirror.

Til tross for forskjellen på 24 år mellom dem, skaper 19 år gamle Meilani og hennes 43 år gamle mor Joleen forvirring når de går i byen eller bader sammen. Folk kan nemlig ikke se forskjell på dem og tror at de er søsken.

«Gått i arv»

Ifølge mor Joleen, som kommer fra North Carolina i USA, men nå bor med familien i California, har hennes unge utseende med gener å gjøre.

– Da Meilani var liten hørte hun folk si at moren min kunne være søsteren min, så det går nok i arv. Jeg var jo også veldig ung da jeg fikk barn så vi kunne jo være søsken, sier Joleen til The Mirror.

Hudpleie er utrolig viktig

I tillegg til gode gener, tar Joleen ekstremt godt vare på huden sin.

– Hudpleien min er nesten som en religion for meg, jeg begynte med det allerede da jeg var tolv, da pleide jeg å bruke mammas hudpleieprodukter i skjul. Jeg er også veldig nøye med å alltid bruke solkrem ettersom vi bor i California, sier Joleen til The Mirror.

«Har hatt det gøy»

Datter Meilani og mor Joleen står veldig nære hverandre og tilbringer mye tid sammen, og Meilani har ikke noe imot å bli sammenlignet med moren sin.

Men Joleen er forsiktig med å trenge seg inn på datterens privatliv, til tross for deres nærhet.

– Vi har aldri dratt ut og festet sammen, og jeg kan ikke se at det skjer heller. Jeg har hatt det gøy og vil helst bli hjemme med en kopp te og en god film, sier Joleen til The Mirror.

Det er selvfølgelig utrolig hvor like de er, til tross for aldersforskjellen! – Trykk på dele-knappen hvis du er enig i at alder bare er et tall!