Døren til kattens favorittrom er stengt – men søtnosens geniale triks får tusenvis til å le

Da jeg var liten, vokste jeg opp med katten vår som heter Ludvik. Han var ikke helt som andre katter, han hadde noen underlige ting for seg. Noe han elsket å gjøre var å drikke vann fra springen på kjøkkenet, og han likte også å sitte hos oss når vi spiste – uten å tigge for den saks skyld.

Jeg vil alltid savne Ludvik litt. Mange ganger da vi slapp ham ut av synsfeltet, fant vi ham oppe i et tre ute i hagen. På den ene siden var han litt for redd for høyder til å komme ned av seg selv, så da måtte man klatre opp noen meter og hjelpe katten ned.

Det virket som om han syntes det var ganske hyggelig, for neste dag kunne han sitte oppe i samme tre igjen!

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Katter er veldig sjarmerende for sine små særegenheter, og de er dyr som ofte har sterke personligheter. Du merker relativt raskt hva de liker og hva som gjør dem lykkelige. Akkurat som med mennesker, er nesten alle katter unike.

Selv når det gjelder problemløsning og takling av hindringer, er noen dyktigere enn andre. Vi lærte Ludvik å hente ting, som mange mente var umulig. Men han gjorde alt, som en hund! Det har ikke alltid vært helt feilfritt, men overraskende ofte fikk vi levert avisen til frokostbordet.

Starter ikke bra, men…

Ja, noen katter er rett og slett små smartinger.

Bare sjekk ut denne søtnosen i dette klippet (nedenfor). Døren til hans lille favorittrom er nemlig stengt. Men dette er en bestemt liten røver, som var bestemt på å gjøre et forsøk.

Se nå hvordan katten Ron løser alt! Først går det litt dårlig, men til slutt kommer han inn i det lille hjørnet sitt og kan legge seg ned for å kose seg.

Virkelig imponerende – og jeg sitter her med et stort smil om munnen!

For en smart katt! Ikke nøl nå, DEL hvis du også liker søte katter!