Datteren beundrer anerkjente kjendiser på nettet – så gjenskaper pappa bildene deres og beviser hvor enkelt det faktisk er

Siden internett tok fart for alvor, har hele samfunnet vårt endret seg fundamentalt. Et av de siste fenomenene som virkelig har tatt av er menneskene som kalles for «influencers». Dette er vanlige mennesker som rett og slett publiserer bilder av seg selv og fra livene sine som har blitt umåtelig populære og nå kan tjene penger på kun å legge ut bilder av seg selv.

Disse bildene er selvfølgelig alltid veldig godt tilrettelagt og viser en veldig polert fasade av hvordan ens hverdag ser ut.

Det er alltid luksuriøse bilder fra strender eller barer der solen alltid skinner og håret alltid er perfekt, man får nesten aldri se en slik kjendis brette klær eller vaske opp.

Omar er en familiefar fra Austin, Texas i USA. Til daglig jobber han som bygningsarbeider og tar seg av familien. En dag viste datteren hans fram kjendisene på det sosiale mediet Instagram hun så mye opp til. Omar selv forsto egentlig ikke poenget med bildene og syntes ikke de så nevneverdig spesielle ut.

Lagde sin egen konto

Han sa til datteren at hvem som helst kunne gjøre det, men datteren trodde ikke på ham.

Da opprettet Omar rett og slett sin egen konto på Instagram og begynte å laste opp bilder der han etterlignet kjendisenes luksusbilder, men i sitt eget miljø som bygningsarbeider.

Dette ser sikkert glamorøst ut?

En luksuriøst kopp kaffe i ni-tiden er aldri feil!

Fikk hundretusenvis av følgere

Omar fikk over 400 000 følgere bare i løpet av den første måneden, som alle ler godt av den morsomme og ressurssterke faren.

For en fantastisk pappa!

Det er ikke klart om bygningsarbeideren Omar planlegger å forlate sin daglige jobb for å vie seg helt til livet som influencer, men han vil trolig fortsette å bygge.

For et friskt pust i et ellers oppblåst og latterlig samfunn!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette!