Charles reiste til Sverige – for å fjerne innsiden av ørene

Noen mennesker går til det ytterste for å skille seg ut. Det kan være alt fra å ha en veldig spesiell frisyre til å tatovere det hvite i øynene. Kreativiteten kjenner snart ingen grenser kommer til hvordan vi endrer utseendet vårt.

Denne typen ting er selvfølgelig opp til alle. Heldigvis står vi fritt til å gjøre det vi vil med kroppene våre, men jeg vil nok aldri forstå noen trender og moter.

Mange føler seg spesielle nok som det er, men samtidig har jeg full respekt for folk som følger drømmene sine – og virkelig tør å sett sitt særpreg på seg selv.

Gå ikke glipp av poker hos Betsson: Spill hvor som helst – vinn når som helst!

Charles Bentley fra Australia er en slik person, som ignorerer hva andre synes. Han går sine egne veier – og liker å skille seg ut fra mengden. Mange har sterke meninger om modifikasjonene som han lager på kroppen sin, men jeg mener alle burde la ham fortsette.

Hvem er vi som dømmer andres valg og beslutninger når de bare gjelder seg selv?

Fjernet nesten halvparten av ørene

Denne australieren pakket sekken i 2019 og reiste helt til Sverige – for å gjøre om på ørene sine. Det handlet ikke om en liten ørering, som skulle bli piercet på – nei, Charles ville fjerne hele innsiden av ørene, som Daily Mail tidligere har skrevet om.

https://www.instagram.com/p/BvCwItEDwns/?utm_source=ig_embed

Inngrepet ble gjort av Chai Maibert på CALM Bodymodification i Stockholm. Årsaken til den spesielle prosedyren var ganske enkelt at den vågale australieren ønsket å se mer unik ut, skriver nettstedet twentytwowords, som også legger til at de enorme hullene i ørene ikke skal påvirke hørselen negativt. I hvert fall ikke hvis du spør Charles selv.

«For å avklare – dette gjør deg ikke døv. Det kan påvirke din evne til å oppfatte lydretningen i en eller to uker – før høringen justeres», skriver Chai Maibert på Instagram.

Har vekket sterke reaksjoner

Her er imidlertid meningene forskjellige – og mange mener at dette er en fullstendig løgn.

Etter at bildene av resultatet kom ut på sosiale medier, var det totalt kaos. Mange mener at det er fullstendig galskap, og at dette med kroppsmodifisering begynner å gå for langt.

Imidlertid var det noen som syntes at det så helt greit ut – og at man skal applaudere de som tør å skille seg ut fra mengden. Ifølge nettstedet twentytwowords er det til og med en trend som mange kan forestille seg å fange opp i 2020.

Hva tenker du om dette? Er det fint eller ren galskap? Del gjerne artikkelen for å fortelle oss hva du synes!