Bilist presser MC-sjåfør inn i møtende trafikk – et sekund senere får idioten akkurat det hun fortjener

Hvis det er noe som irriterer meg, er det mennesker som ikke respekterer andre i trafikken.

Det er ikke bare ubehagelig, men også dødelig, å ikke overholde lover og regler når du sitter bak rattet. En liten feil kan koste enormt mye – og alle bilister må få hjelp for at den skal flyte på veiene.

Når noen oppfører seg dårlig, skal selvfølgelig den personen straffes – helst ved at politiet håndterer situasjonen. Det er som regel det aller beste!

Blokkerer veien hans

Dessverre må man forvente at det er uhøflige mennesker som prøver å ødelegge for andre. Det er ikke bare dumt, men også livsfarlig.

Youtube

I dette tilfellet (klippet nedenfor) var det en kvinne i en grå sedan som kjørte uvørent foran en motorsyklist. Bilisten kjører inn i veien foran og blokkerer veien for motorsyklisten. På denne måten tvinger hun også sjåføren inn i møtende trafikk.

Motorsyklisten prøver å fange førerens oppmerksomhet fordi han kommer i en ekstremt farlig posisjon, men hun bare ignorerer og ler av forsøkene hans. Det hele koster henne imidlertid dyrt – bare sekunder senere.

Youtube

Det viste seg at en politibil var lenger foran, som MC-sjåføren også raskt tok kontakt med – og sammen kunne de løse situasjonen. Nå kan du sjekke ut klippet nedenfor som ble tatt av mannens kamera.

Kvinnen skal ha fått et sted mellom 200 og 300 dollar i bot – dermed flere tusen norske kroner. MC-sjåføren lastet opp det hele på Youtube og valgte også å hylle politiet som raskt og effektivt tok seg av situasjonen.

Rettferdighet seiret og en elendig trafikant fikk sin dom! Det var fint å se!

Synes du også kvinnen fikk det hun fortjente? Trykk deretter på delingsknappen, så kanskje vi ikke lar denne galskapen i fremtiden!