Begravelsen avbrytes av velkjent røst – det utrolige klippet tar nå Internett med storm

Når det gjelder begravelser, er de vanligvis preget av tårer, tristhet og savn. Å miste noen man har nær smerter enormt – og selv om det noen ganger sies at det er en mulighet til å hylle en persons liv, er det alltid lettere sagt enn gjort.

En irsk mann var dog fast bestemt på at begravelsen hans ikke skulle være en trist hendelse. Derfor tok han saken i egne hender – og sørget for å opplive øyeblikket da hans familie og venner tok et siste farvel.

Mannens påfunn tar nå Internett med storm.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Shay Bradley ble begravet i forrige uke. Han var en irsk mann med mye humor som alltid hadde det moro. En som alltid lyste opp rommet, ganske enkelt. Utrolig nok ville han fortsette med det også etter han mistet livet.

Hører en rekke bankelyder

Så snart kisten hans ble senket ned mot bakken, med slektninger og venner rundt, ble det spilt et bånd fra høyttalerne. Det var Shay Bradley selv som hadde ønsket dette – og snart ville alle forstå hvorfor.

Bilde: Twitter/@Lucky2B1rish

Først hører man en rekke distinkte bankelyder, så begynner sekkepipene å spille og så kan du høre mannens egen karakteristiske stemme fra det forhåndsinnspilte lydopptaket.

«Hallo?! Hallo?! ”hører du Shay Bradley rope, som om han var i live inne i den nedsenkede kisten.

Bilde: Twitter/@Lucky2B1rish

«Slipp meg ut! Hvor søren er jeg?» fortsetter han.

Da er det mange som bryter ut i latter – som de ofte gjorde i nærheten av Shay.

Bilde: Twitter/@Lucky2B1rish

«Hallo, hallo. Slipp meg ut! Det er bekmørkt her inne! Hvor søren er jeg? Er det presten jeg hører?» roper mannen videre.

En begravelsesgjest ved navn Ciarán delte en video av det hele på Twitter – etter familiens godkjenning, skriver Unilad. Det er veldig tydelig at klippet og den rare oppfinnsomheten oppsummerer Shay som person.

Bilde: Twitter/@Lucky2B1rish

For en utrolig mann!

Videoen er også lagt ut på Youtube – og du kan se klippet like nedenfor

For en herlig person Shay er – og hvilken overraskelse for gjestene.

Trykk nå på dele-knappen for å hylle denne fantastiske mannen!