Bare i Norge: Her er stolen som redder deg i det elendige sommerværet – drikkeholder, tak og vindskjerm inkludert

Den norske sommeren er fantastisk med sine sene kvelder, solen som aldri går ned og strendene er fylt med glade ferierende.

Men dessverre er den norske sommeren veldig varierende. 30 grader og sol en dag kan lett byttes med 13 grader og kraftig regn den neste dagen.

Det er med andre ord viktig å være forberedt på raske endringer i været, slik at du fremdeles kan glede deg over å være utendørs om sommeren.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Derfor er det nå en stol som redder deg i det svenske sommerværet – og den er regntett.

Det spøkes ofte med at den norske sommeren er ganske kort, noe som dessverre ofte stemmer. Vi har noen uker med solskinn der det er viktig å benytte anledningen til å nyte mest mulig. Resten av sommeren må du bare godta regn og ruskevær innimellom.

Beskytter mot regn og rusk

Men sommeren trenger ikke være forgjeves selv om det regner og blåser. Det er nå en campingstol som beskytter deg mot regn og rusk.

Foto alle: Kelsyus

Stolen er lett å ta med seg og fungerer som en vanlig campingstol, men er utstyrt med et regntrekk som går fra bakken og helt opp til taket.

Drikkeholder inkludert

Ser du på stolen er det lett å ta av regn- og vindbeskyttelsen og på det ene armlenet er det selvfølgelig en drikkeholder.

Stolen tåler voksne opptil 130 kilo og er lett å ha med seg til og fra stranden eller fotballbanen der du kan se barna dine sine kamper uten å bli våt og kald.

Suksess på internett

Stolen har allerede blitt veldig populær, og stolen selges som bare det på Internett.

“Denne stolen har reddet meg fra dårlig vær mange ganger. En gang tilbrakte jeg en hel dag i den og holdt meg tørr hele tiden”, skriver en fornøyd kunde.

For en drøm å ha – den er egentlig som laget for den svenske sommeren!