Alice (23) har ikke pusset tennene på 10 år – men se nå når hun åpner munnen

De fleste av oss børster tennene våres to ganger om dagen, uten å tenke spesielt over det.

Man lærer i ung alder om hvordan «Karius og Baktus» kommer til å angripe tennene om man ikke pusser dem godt.

Selvfølgelig hender det at man glemmer det noen ganger, om man sovner på sofaen, eller man har vært sent oppe en helg. Men det skjer som regel ganske sjelden.

Men ikke for alle. 23-årige Alice har faktisk ikke børstet tennene på ti år, ifølge britiske The Sun.

Man pleier som regel alltid å pusse tennene på morgenen og kvelden, to ganger om dagen. Dette gjør man for å holde munnen og tennene rene for bakterier og belegg, som legger seg i munnen og på tennene når vi spiser og drikker.

”De ser helt perfekte ut”

Holder man ikke tennene rene risikerer man å få hull i tennene eller betent tannkjøtt. For å ikke snakke om dårlig ånde.

Men Alice Kid (23) fra London i England, har ikke pusset tennene på over ti år.

«Det er et sosialt tabu å ikke pusse tennene, men nå skal sannheten frem og jeg bryr meg ikke – jeg har ikke pusset tennene mine på ti år. Når jeg ser meg i speilet ser tennene mine helt perfekte ut», sier Alice til The Sun.

Bilde: Facebook

«Gjorde det demonstrativt – kastet tannbørsten»

Som barn pusset Alice tennene når hun selv husket det. Som tolvåring fikk Alice tannregulering som hun hadde i over ett år.

– Tannlegene jeg hadde snakket hele, hele tiden om hvor viktig det var å pusse tennene, så jeg sluttet i opprør, på grunn av alt maset. Da jeg tok av reguleringen kastet jeg tannbørsten for godt, sier Alice til The Sun.

Bilde: Facebook

Bare hatt ett hull

Til tross for hennes dårlige tannhygiene har Alice bare hatt ett hull og det var mens hun fortsatt pusset tenna.

Alice hever hun aldri har hatt problemer med dårlige ånde, på grunn av at hun bruker tyggegummi hele tiden.

«Det er ikke lett å kjenne på seg selv, men min kjæreste har aldri nevnt det til meg», forteller Alice til The Sun.

Tannlegen klager ikke

Alice spiser mye grønnsaker, drikker ikke alkohol, røyker ikke og liker ikke brus, som ifølge henne selv gjør at hun har gode tenner.

«Jeg går til tannlegen en gang å året og der spør de meg aldri om munnhygienen min. De pleier å ta bort tannsten bare, men sier de til meg at jeg må begynne å pusse tennene kommer jeg til å gjøre det direkt. Men sånn det er nå får jeg høre hvor hvite og fine tennene mine ser ut, så hvorfor skulle jeg bruke tid på å børste dem?» sier Alice til The Sun.

Bilde: Facebook

Tennene hennes ser virkelig hvite ut, men det må føles rart å ikke pusse dem? Trykk nå på DELE-knappen slik at vennene dine kan få lese om Alice