Alexander sprer liste med harde krav til «en god kvinne» – idioten får nå hele nettet til å koke

Det finnes mange meninger rundt hva som er typisk kvinnelig og mannlig. Jeg mener at denne typen oppfatninger er litt unødvendig, men samtidig former det mange av oss – og kanskje er det uunngåelig.

Vil man likevel ikke henge seg opp i disse klassiske «mytene» – som det at kvinner skal ha langt hår, eller at menn skal være litt ekstra tøffe – så finnes det naturligvis ingen grunn til at omgivelsene skal se ned på en.

Snarere tvert imot, så kan det at man velger å skille seg ut fra mengden være et tegn på styrke.

Det finnes dog mange som lever i det gamle bildet av hvordan vi skal være avhengig av hvilket kjønn vi har. En mann har nå delt en «liste» på 12 punkter om hvordan han mener at kvinner skal være.

Mannen, ved navn Alexander Cortes, hevder at punktene hans kan hjelpe menn å velge riktig kvinne – og målet hans er da at noen skal stemme med så mange av punktene på listen hans som mulig.

Foto: Twitter

Alexander: ”Hør på menn”

Jeg synes personlig at dette er idiotisk. Selvfølgelig kan man være en fantastisk person – i dette tilfellet en kvinne – uten å passe med Alexanders ekle liste, men det føles relevant å opplyse om da det har skapt sterke reaksjoner verden over.

Vi vil likevel poengtere at vi IKKE støtter denne galskapen!

Alexander mener at følgende punkter er viktig for at man skal kunne betraktes som en «god kvinne»

– Være tynn

– Være god til å lage mat

– Ha langt hår

– Sminke deg

– Være feminin

– Vise takknemlighet

– Være sensuell

– Barbere deg regelmessig

– Vær motebevisst

– Kle deg i rosa og andre kvinnelige farger

– Elske menn

– Høre på menn

Dette skrev han på Twitter: (Tweeten ble senere fjernet)

How to be a Beautiful Woman

– Be thin
– Be able to cook
– Have long hair
– Wear make-up
– Be feminine
– Be graceful
– Be Sensual
– Shave (should without saying)
– Be fashionable
– Wear pink and feminine colors
– Love men
– Listen to men

Stay classy ladies!

— Alexander J.A Cortes (@AJA_Cortes) February 21, 2019

Han sier også ifølge The Mirror:

– Hvis du viser en kvinne denne listen og hun reagerer ved å bli sint, da burde du velge henne bort. Hun kommer aldri til å bli en god mamma.

Det skal sies at mange mener det hele er en sarkastisk spøk og at man ikke skal ta han på alvor. Alexander står dog fast ved at hans tanker om «en god kvinne» er genuine.

Store deler av nettet koker nå over av sinne – dels fordi noen i det hele tatt har laget en slik liste, dels på grunn av punktene «høre på menn» og «være sensuell».

Hva mener du? Anser du også Alexanders liste som helt idiotisk? Trykk på deleknappen slik at flere kan forstå at alle mennesker har rett til å være akkurat hvem de vil!