73 år gammel bestemor får unge menn til å glane etter henne på stranden – se nå når hun går ut av vannet

Det blir vanskeligere og vanskeligere å holde seg i form jo eldre du blir. Det er en helt naturlig prosess.

Dels er det biologisk betinget ettersom kroppens stoffskifte rett og slett reduseres med alderen, og dels fordi du kanskje begynner å glede deg over livet litt mer i eldre dager.

Dette kan ofte resultere i noen ekstra kilo. Det er selvfølgelig ingenting galt med det, selv om du selvfølgelig bør gå på noen turer, ta noen sykkelturer eller lignende.

Gå ikke glipp av poker hos Betsson: Spill hvor som helst – vinn når som helst!

Men 73 år gamle Carolyn Hartz viser at alder egentlig bare er et tall!

Å leve et sunt liv er en tanke som vi alle har med oss, selv om vi åpenbart velger å ignorere det fra tid til annen, spesielt i helgene når man liker å unne seg noe godt!

Men Carolyn Hartz har levd et sunt liv i over 30 år, og nå gjør hun kvinner som er ti år yngre grønne av misunnelse med sin spreke kropp.

Var avhengig av sukker

Carolyn Hartz, som i dag skriver bøker om kosthold, var avhengig av kaker og søtsaker, men bestemte seg å slutte helt med det for 30 år siden.

«Det var veldig vanskelig i begynnelsen, men jeg tror virkelig det er nøkkelen til at jeg klarer å holde meg i form. Jeg spiser alltid protein til hvert måltid, spesielt til frokost. Det lindrer vanligvis de største sukkerbehovene», sier Carolyn til nettstedet Shared.

Har riktig holdning til livet

Andre tips som 73-åringen har for andre kvinner er å ta godt vare på huden sin og unngå solen. I tillegg er det ifølge Carolyn viktig å ha den rette holdningen til livet.

«Ikke sammenlign deg med andre, men la deg inspirere i stedet. Å være misunnelig på vennene dine er å kaste bort selvfølelsen og velværen. Ikke tenk på alder som et problem», sier Carolyn til Shared.

For et sprek dame! Hun vet virkelig hvordan hun skal holde seg frisk! Trykk nå på DELE-knappen for å inspirere vennene dine!