29-åringen går inn i vennens bryllup – snur seg og får frysninger av utrolige detaljer

Vi har tidligere skrevet lister over folk som ved en feil møtte på sine dobbeltgjengere – og det har blitt satt stor pris på av dere lesere.

Derfor tror jeg du vil like denne fantastiske hendelsen!

En mann, som var i vennens bryllup, møtte på dobbeltgjengeren sin. Begge med røde skjorter, var skallete, brukte sorte briller og var litt lubne.

De unike bildene får nå tusenvis til å le høyt, slik de gjorde i bryllupet.

29 år gamle Azly Yozof var i venninnens bryllup i Malaysia søndag – og skulle da bli sjokkert av en uventet overraskelse.

Foreviget hendelsen

Plutselig, da han snudde seg, så han en mann på den andre siden av rommet – som så akkurat ut som seg selv.

Her snakker vi nesten frysninger – så utrolig er likheten.

Bilde: Instagram

Skallet, sorte briller, samme kroppsbygning og rød skjorte.

Bilde: Instagram

Den fremmede på den andre siden av rommet, som viste seg å være brudgommens kollega, la også merke til den slående likheten – og bød på et bredt smil samtidig som Azlys venn Amir tok fram et kamera for å fange den morsomme hendelsen.

Bilde: Instagram

«De så ut som tvillinger, men er ikke i slekt på noen måte. Vi skal prøve å få dem til å møtes igjen og så ta enda bedre bilder. Dette var første gang de ble sett og det var veldig gøy», sier Amir, ifølge The Mirror.

Bilde: Instagram

Det uventede møtet ble en stor suksess i bryllupet, skriver avisen – og ikke nok med at det var kjærlighetens dag, så ble dette som prikken over i-en for brudeparet. De morsomme bildene av dobbeltgjengerne fra bryllupet kan få hvem som helst til å trekke på smilebåndet.

Dette var vel ganske gøy? Jeg elsker folk som kan by på seg selv og dele gleden! Trykk på dele-knappen hvis du er enig, så kan du gi en latter til dine nærmeste i dag!