Mannen er forstoppet i hele 22 år – så ser legene nærmere i magen og innser det ufattelige

Vi har nok alle opplevd at magen kan plage en litt i forbindelse med å gå på toalettet – og det er som regel alt annet enn gøy.

Det kan for eksempel være utrolig frustrerende å være forstoppet en dag eller to, men tenk deg å være det i hele 22 år!

Det høres ut som noe fra av et mareritt, men for en mann var det faktisk virkeligheten.

Gå ikke glipp av poker hos Betsson: Spill hvor som helst – vinn når som helst!

Pasienten, som er anonym, led av Hirschsprungs sykdom. Dette er en medfødt tilstand der en unormal nerveforsyning i nedre del av tykktarmen forårsaker store tømningsproblemer og der tykktarmen kan bli sterkt utvidet, skriver NHI.

Dette kan føre til at musklene ikke klarer å skyve innholdet i tarmen fremover.

Hadde det vanskelige for å gå på do

I TV-showet «The doctors» forklarer den erfarne legen David Rosenfeld at det er høyst usannsynlig at denne mannen ikke har klart å gå på toalettet for å gå på do i hele 22 år, men han har absolutt hatt vanskeligere for å gå på do enn mange andre.

I over to tiår følte han seg forstoppet, og alt avfallet som ikke kunne passere gjennom tarmen begynte gradvis å bygge seg opp – til mannen til slutt hadde en enorm klump på 13 kilo i tarmen.

Bilde alle: Youtube

Ifølge David Rosenfeld hadde pasienten sett «gravid» ut, men med avføring, og massen hadde også blitt bygget opp over lang tid. Han hadde med andre ord mye ekstra vekt å bære rundt seg.

Verdens største menneskelige «kabel»

Da legene endelig kunne finne ut hva som hadde gjort ham så forstoppet – og også gått inn og fjernet den motbydelige «klumpen» – må vi anta at mannen følte en enorm lettelse.

Du kan sikkert si at det var verdens største menneskelige «kabel» som ble operert ut.

Sjekk ut videoklippet nedenfor for mer informasjon om den unike saken!

Med dagens moderne teknologi og kirurgiske metoder vil de fleste barn født med Hirschsprungs sykdom ikke oppleve noen store problemer. Dessverre var ikke denne mannen så heldig, men selvfølgelig føler han seg nå mye bedre – etter legenes dyktige inngrep.

Trykk nå på deleknappen hvis du også er imponert over dagens helsepersonell!