Svenske Mathias blir kåt av naturen: «Det er skjønt å dra en pinne mellom skinkene»

Vi har alle forskjellige interesser her i livet, og ingen burde noensinne fortelle noen andre hvordan de skal leve livet sitt.

Det er selvfølgelig lov å tenke hva du vil – men du kan ikke gjøre annet enn å respektere mennesker som lever fullstendig på sine egne premisser.

Mathias Risberg er en svensk mann som har valgt å leve «på loffen», slik han selv beskriver det. Han bor i naturen og bruker helst ikke klær.

For de fleste av oss gir et hjem enorm trygghet der vi føler oss komfortable og trygge fra omverdenen. Men for Mathias Risberg så har han det tvert imot på sitt beste når han er ute i naturen.

«Fluktig, men ganske deilig»

Mathias føler en seksuell tiltrekning til naturen og lever derfor frivillig som hjemløs.

Skjermdump alle: Youtube

Dette betyr at han lufter seg rundt, både i Sverige og resten av verden.

«Jeg lever som en landstryker. Jeg møter mange forskjellige venner som jeg reiser med. Jeg hjelper på gårder og synger i byen. Hvis jeg ikke finner noe sted å sove finner jeg noen pappkartonger. Det er et ganske fluktig liv, men det er veldig deilig. Det er et veldig lykkelig liv jeg har. Du er som en konge, men på gaten», forteller Mathias til Aftonbladet.

Foretrekker å være naken

Når han mangler mat, løser Mathias det ved å gå gjennom containere.

«Folk kaster så mye greier. Jeg liker virkelig bananer og muggost. Yoghurt er også flott. Hvis du finner ti Brämhults som går ut dagen etter, er det wow. Da må du ta dem med og det blir en fest», forteller Mathias til Aftonbladet.

Når det kommer til klesstil er ikke det noe Mathias tenker så mye på – han foretrekker nemlig å være naken.

«Jeg klemmer et tre og lager sexlyder»

Mathias trenger å bekymre seg for datinglivet heller, for han blir kåt av naturen rundt seg.

«Naturen er seksuell. Den sprer seg hele tiden. Jeg klemmer et tre og lager sexlyder. For meg er det fascinerende å oppleve det. Det blir en slags naturlig orgasme. For meg føles det helt greit», sier han til Aftonbladet og fortsetter med å forklare gleden over å gjøre «nummer to» i friluft.

«Jeg liker å gjøre det. Jeg gjorde det flere ganger i går. Det er mer organisk. Du planter tilbake det du spiste. Da er det fint å trekke en granpinne mellom skinkene. Man drar med hårene, ikke mot hårene».

Du tenker kanskje forskjellige ting om Mathias livsstilsvalg, men uansett er uavhengigheten hans verd all beundring.

Synes du Mathias gjør rett ved å følge sin drøm?

Trykk i så fall på dele-knappen!