Sjef slipper kraftig fis under viktig møte – nå har klippet blitt sett av over 20 millioner mennesker

Noe av det mest menneskelige og naturlige som finnes er å fise. Vi gjør det alle – enten vi vil innrømme det eller ikke. De fleste gjør det jo i private sammenhenger, som på toalettet – og det er selvfølgelig der man skal gjøre akkurat den «aktiviteten».

Samtidig kan det være veldig vanskelig å holde tilbake en solid fis. Du vet når det virkelig bobler inni en og den fisen bare må ut. Av en eller annen merkelig grunn pleier det å skje på helt feil tidspunkt. For eksempel på seriøse møter eller middager.

Da gjelder det å prøve å snike seg unna for å løse gassbekymringene sine.

Det kan virke umodent og barnslig å le av fiser og lignende, men noen ganger må vi få være litt tullete. Man kan ikke gå rundt og være alvorlig hele tiden – jeg tror i hvert fall ikke det gjør livet morsommere.

De fleste av oss har nok opplevd dette med å slippe en skikkelig fis, i en situasjon hvor det virkelig ikke passer seg. Det kan være alt fra en date til å møte svigerfamilien for første gang. Man vil ikke, men det er en ordentlig kamp å holde tilbake den fisen.

En solid fjert

Vel! Et klipp om dette emnet har fått nesten 20 millioner mennesker til å fnise. Det er fra USA og et overvåkningskamera har filmet det som ser ut som et veldig viktig møte. En kvinne blir tiltalt som «Madame President», noe som nesten bare skjer i høytidelige sammenhenger.

Kilde: Youtube

Trolig er det et møte innenfor en eller annen større organisasjon. Alle som sitter lengst fremme er ulike ledere og har en mikrofon foran seg – og derfor blir det ekstra tydelig hva alle holder på med.

Plutselig, når ingen forventer det, er det noen som slipper en solid fjert, som takket være mikrofonene høres klart og tydelig over hele salen.

De seriøse personene lengst fremme synes plutselig det er veldig vanskelig å unngå å le – og kvinnen som blir tiltalt som president måtte etter hvert skru av mikrofonen for å kunne slutte å le.

Kilde: Youtube

Det hele er faktisk veldig morsomt – og latteren deres er virkelig smittsom. Jeg kan virkelig forstå at det er ekstra vanskelig å holde seg i en litt rigid og seriøs sammenheng!

Se klippet selv!

Ikke vær sjenert nå, del hvis du lo av klippet! Vennene dine vil definitivt sette pris på det! Å spre glede er noe av det snilleste man kan gjøre!