Papegøyen ser plutselig Pavarotti på TV – fuglens uventede reaksjon får hele familien til å få hakeslepp

Vi nordmenn liker å ha kjæledyr, noe som er bra. Kjæledyr kan få en til å føle seg bedre. De første kjæledyrene man tenker på som nordmenn er sannsynligvis hunder eller katter. Men det er også mange andre dyr som også er veldig flotte å ha hjemme.

Papegøyer er et perfekt eksempel på det. De er ekstremt fascinerende og intelligente, de ser og lærer mye av det vi mennesker gjør og prøver å gjøre det samme.

Det er ofte veldig gøy når papegøyer etterligner mennesker. Klippet nedenfor viser nøyaktig hvor fantastisk det kan være med en papegøye som kjæledyr.

Å ha en papegøye hjemme er som å ha et ekstra familiemedlem. Det er noen å henge med, mange av dem kan jo faktisk lære seg å prate litt, og de liker oss mennesker.

Pavarotti dukker opp på TV

I 1986 skrev den italienske sangeren Lucio Dalla sangen Caruso, som er opprettet til minne om Enrico Caruso – en av Italias mest kjente operasangere.

I klippet nedenfor kan vi se selveste Luciano Pavarotti synge den berømte hylleslåten.

Opptredenen, som vises på familiens TV-skjerm, går ikke ubemerket forbi for papegøyen. Papegøyen virker til og med å ha Pavarotti som sin favorittartist og begynner å synge med.

Kilde: Youtube

Suksess på nettet

Eieren av papegøyen var raskt framme med kameraet for å fange den uventede duetten.

Klippet har siden blitt lastet opp på nettet av over en million mennesker, som både ble overrasket og lo av den fantastiske sangen.

Når man ser klippet, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Her kan du se det fantastiske klippet!

Imponerende, ikke sant? Trykk nå på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag – de vil garantert sette pris på det!