Mormor viser fantastisk metode for å brette stretchlaken – det unike knepet hylles nå av hele internettet

Mange av oss vet hvor frustrerende det kan være å brette såkalte «strekklaken». Den merkelige formen gjør dem vriene å håndtere – og det er sannelig ikke enkelt å få dem jevne, rette og fine i skuffen eller garderobeskapet.

Det er riktignok nydelige når man skal re sengen, men det når det er tid for å legge de vekk står man oftest men en stor skrukkete ball som man til slutt bare presser inn der det skal oppbevares.

Alle jeg har pratet med om dette har samme problem – men nå finnes det kanskje en løsning!

Mormoren Terri Metz kan nemlig relatere seg til dette normale problemet med strekklaken. Derfor bestemte hun seg for å spille inn en video med sin egen geniale brettemetode. Den spesielle teknikken har, siden klippet kom ut, blitt hyllet verden over.

Videon starter relativt simpelt. Terri står foran kameraet og forteller, på engelsk, om hvor mye hun avskyr å håndtere strekklaken En følelse jeg tror de fleste av oss kjenner seg igjen i.

Youtube

Deretter begynner hun med å vise frem sin helt spesielle metode. Lakenet ligger på gulvet samtidig som hun setter den ene foten sin i ett av hjørnene. Så plasserer hun den ledige foten i det motsatte hjørnet.

Mer morsomt enn praktisk

Når det er tid for neste steg så setter Terri seg ned og fester armene langs den andre kortsiden for deretter å legge seg på rygg med alle lemmer utstrakte i hver sin retning, slik at hun lager en X.

Youtube

Så begynner det å bli skikkelig interessant!

Jeg skal ikke avsløre for mye av den unike metoden. Dere skal få se selv i det omtalte klippet (under). Personen bak kameraet klarer dog ikke å holde igjen latteren – og jeg må innrømme at det gjaldt meg også.

Youtube

Da videoen kom ut på internett fikk den enorm spredning med en gang – og mennesker over hele verden har nå ledd godt av den spesielle brettemetoden som muligens er mer morsom enn den er praktisk.

Jeg synes likevel trikset er fantastisk – bare på grunn av den unike fremgangsmåten!

Trykk på deleknappen for å spre litt ekstra glede i dag!

Hvem vet – kanskje vennene dine får bruk for dette morsomme knepet!