Mika trosser vinteren med et iskaldt bad – men se nå detaljen som får millioner til å le høyt

Det er få ting som å ta seg en avkjølende dukkert på en varm sommerdag. I tillegg til å kjøle seg ned så er det jo gøy å bade!

Vårt kjære naboland Finland kalles «tusen sjøers land» av en grunn – de har utrolig mye vann og dermed utrolige bademuligheter.

De fleste av oss foretrekker å bade i sommermånedene, men noen liker å trosse kulden og hoppe i vannet selv når temperaturen faller under null.

Mika Sagulin, fra Finland, er en av de sta sjelene som har valgt å trosse vinteren og bade uansett. Men en viss detalj i badingen har fått millioner til å le.

Årets siste dukkert er vanligvis en ganske kald opplevelse og noe man gjør litt mer fordi det er gøy enn fordi det faktisk er deilig å bade. Spesielt hvis årets siste dukkert finner sted om vinteren, som for Mika Sagulin.

Forbereder seg for å stupe

I et klipp som Mika lastet opp på Facebook forrige uke, kan man se ham forberede seg på det som ser ut til å bli årets siste bad ved en veldig vakker innsjø.

Kilde: Facebook

Men akkurat når han skal stupe ned i det tilsynelatende iskalde vannet, tar klippet en veldig uventet vending. Vi skal ikke røpe alt, se klippet under i stedet.

Kesän viimeinen pulahdus – The last dive of this summerCopyrights: Marko Sagulin & Mika Sagulin

Posted by Mika Sagulin on Monday, December 10, 2018

Når man ser klippet forstår man hvorfor det har blitt en suksess – det har blitt sett av nesten to millioner som morer seg over Mikas fantastiske «bad»!

Trykk på dele-knappen slik at vennene dine også kan le av denne morsomme galningen!