Kjøpesenterets kunder skjønner ingenting når en fremmed mann begynner å slå på søppeldunker – sekundet senere innser alle det utrolige

Å gå i butikker og handle kan være ganske hyggelig, men det er stort sett det samme hver gang. Man leter etter kupp, kanskje prøver noen klesplagg, slår til på noe man ikke hadde planlagt – og går ganske fornøyd hjem.

Tenk om det kunne bli en total overraskelse noen ganger når man går rundt der inne i butikken. Det hadde virkelig vært noe!

Slik ble det faktisk for de besøkende inne på det tyske kjøpesenteret Riem Arcaden. Plutselig begynner en mann i litt rare klær å slå på en søppelbøtte midt blant alle menneskene – og folk rundt ser ikke ut til å skjønne noe.

Snart skjønner man imidlertid hva det er som foregår – og det er helt utrolig.

Begynner å slå på en søppelbøtte

Personene som besøkte dette kjøpesenteret i München akkurat denne dagen vil aldri glemme det som skjedde.

Shoppere går fredelig rundt, noen tar en kaffe, andre prater med vennene sine – men plutselig reiser en mann i litt spesielle klær seg og begynner å slå på en søppelbøtte.

Bilde: Youtube/voXXclub

Han får litt overraskende og spørrende blikk, men fortsetter bankingen sin – som høres ut som en kjent melodi.

Snart skjønner også alle hvorfor. Sekundet senere begynner flere menn å bli med på mannens fartsfylte «show».

Klappende og dansende kjøpesenterbesøkere matcher det som skal vise seg å være den populære låten «Rock mi» av det tyske bandet Voxxclub.

Kan nesten føle stemningen

Det er også medlemmene fra gruppen som gjemte seg her og var blant alle shoppere – og nå klapper de med til den fengende sangen.

Bilde: Youtube/voXXclub

Sekund for sekund blir selv vanlige besøkende med på den plutselige folkefesten – midt inne på kjøpesenteret.

Rytmen, melodien, fellesskapet og gleden kan virkelig føles!

Bilde: Youtube/voXXclub

En del mennesker som befant seg lengre bort lurer på hva i all verden som foregår og tar seg til det nå overfylte lokalet for å få et glimt av den spontane opptredenen som bandet byr på.

Bilde: Youtube/voXXclub

Gamle og unge, menn og kvinner, kontormenn og småbarnsmødre – alle er velkomne og deltar med glede i den utrolige festen som oppsto fra absolutt ingenting.

Bilde: Youtube/voXXclub

Dette blir garantert et minne for livet for alle som var der.

Får gåsehud av dette klippet

Voxxclub hadde også sørget for at hvert sekund ble filmet – akkurat som de gjorde den gangen de fremførte en lignende forestilling på et fly.

Bilde: Youtube/voXXclub

Nedenfor kan du se et klipp av det fantastiske øyeblikket – jeg får faktisk gåsehud!

Vil du også ha det slik neste gang du er ute og handler? Trykk da på dele-knappen nedenfor, så kanskje vi kan få noen flere morsomme og spontane øyeblikk i byen framover! Tenk å få oppleve noe slikt!