Passasjerene forstår ingenting når flyvertinnen begynner å slå på bagasjehyllen – et sekund senere innser alle det utrolige

Å fly er ikke alltid det morsomste. Selv om målet noen ganger kan være både spennende og morsomt, er det ikke så gøy å sitte i en trang stol med dårlig benplass i mange timer.

Noen kan sove bort mesteparten av tiden, andre kan nøye seg med å lytte til musikk, se filmer eller bare tenke over livet.

Det handler rett og slett om å finne en metode for å få tiden til å gå så raskt som mulig.

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Tenk om man i stedet kunne oppleve noe oppsiktsvekkende og minneverdig på selve flyturen. Det skjedde faktisk ombord på et tysk fly for en tid tilbake – og klippet fra flyet har nå overrasket flere millioner mennesker.

Begynner å dunke med hånden

Ja, passasjerene ombord på dette flyet fikk seg en tur de aldri vil glemme. En av flyvertinnene er på vei for å sjekke det siste før avgang – men begynner så plutselig å dunke med den ene hånden på døren på det ene bagasjerommet.

Foto alle: Youtube

Hun gjør det i takt, noe som skaper en slags rytme – og snart er hele kabinen fylt med sang, klapp og dans fra passasjerene.

Alle blir dratt inn i stemningen som sakte men sikkert bare stiger.

Det er det tyske bandet «Voxxclub» som er på vei til Blumenau for å feire den klassiske Oktoberfesten.

Musikerne, flybesetningen og andre reisende synger plutselig med til sangen «Rock Mi» og stemningen om bord er ufattelig god. Utrolig!

Det som pleide å være en vanlig, rutinemessig flytur ble noe helt annet!

Hvor planlagt klippet er – det er selvfølgelig vanskelig å svare på, men det er selvfølgelig ikke helt spontant. Videoen er filmet fra flere forskjellige vinkler og på en plettfri måte, så her har det vært behov for litt forberedelse.

Alt føles imidlertid veldig ekte – og slik kan det godt være når jeg setter meg på et fly neste gang! For en flott atmosfære og fest!

Se klippet nedenfor!

Ville du også ha det slik neste gang du skal ut og fly? Trykk på deleknappen nedenfor, så kanskje vi kan ha flere morsomme flyreiser i fremtiden! Tenk å kunne oppleve noe slikt!