Jonna (29) trosser kulden med et iskaldt bad – her er klippet som er en suksess på nettet

Vær og vind er alltid en brannfakkel i Norge. I sommer syntes de fleste at det var altfor varmt, men nå som vinteren har bitt seg fast i store deler av landet er det mange som i stedet synes det er for kaldt.

Personlig prøver jeg å se det hele med positive øyne og jeg synes det er noe sjarmerende med årstidene. Temperaturer, regn, vind og snø kan man jo faktisk ikke gjøre noe med, så det er viktig å lære seg å håndtere de forskjellige værforholdene.

En person som virkelig omfavner den røffe kulden er Jonna Jinton fra Sverige. Hun har tidligere gjort suksess på nettet gjennom å blant annet trosse den iskalde vinteren.

Nå har 29-åringen slått til igjen med et nytt inspirerende klipp!

Det har nå gått over ni år siden den kjente bloggeren, artisten og Youtube-stjernen Jonna Jinton flyttet fra Göteborg til lille Grundtjärn utenfor Örnsköldsvik.

Der har hun lenge levd ganske isolert for å kunne vie seg på heltid og uforstyrret til det hun brenner aller mest for – å skape.

– Naturen er for meg det viktigste jeg har. Det er der jeg får all inspirasjon, sa Jonna til Expressen i 2018.

Youtube

Den kreative og ressurssterke 29-åringen lager regelmessige videoer om livet i nord – og hun får ofte millioner av visninger på sine både inspirerende og noen ganger litt morsomme videoer.

Bader i iskaldt vann

I fjor høst slapp Jonna en video der hun trosser den svenske kulden gjennom iskald og regelmessig bading i en nærliggende innsjø.

Grunnen var at hun ville utfordre seg selv og føle seg sterkere – og for en tid tilbake slo den sterke kvinnen til igjen.

Youtube

I det nyere klippet, som etter en drøy uke hadde over 250 000 visninger, filmer Jonna seg selv mens hun går ned i et ishull.

Det er stille og rolig, men man kan nesten kjenne kulden som ligger i lufta. Det er vakre og fredelige omgivelser og uten videre kamp eller gester går 29-åringen ned i det iskalde vannet.

Youtube

Hun dypper også ansiktet og en annen hadde sikkert hoppet opp for å få tilbake varmen – men Jonna gjør det ekstremt metodisk og holder seg rolig.

Hun lar til og med hodet gå under vann. Mange hadde sannsynligvis slengt seg opp av vannet i panikk – men Jonna utførte badet på en veldig metodisk og rolig måte. Til slutt legger man virkelig merke til hvilken selvkontroll og styrke denne kvinnen besitter.

Youtube

Se nå det vakre og inspirerende klippet her nedenfor. Selv hadde jeg aldri turt å gjøre det Jonna gjør – for en utrolig kul jente dette er!

Snakk om å utfordre seg selv maksimalt!

For en fantastisk kvinne! Trykk på liker- eller dele-knappen hvis du også ble imponert over Jonnas klipp!