Ekkel mann i varebil trakasserer ung syklist og tar på kroppen hennes – så får idioten akkurat det han fortjener

Noen mennesker er rett og slett ekte dritsekker. Slike folk, som opptrer respektløst mot andre og bare tenker på seg selv, fortjener å tråkke på en Lego-kloss – eller i det minste føle karmaens fulle kraft.

Går de for langt, må politiet selvsagt ta seg av dem.

En kvinne på sykkel som ble trakassert av en drittsekk i en bil ved et fotgjengerfelt kom imidlertid på sin egen hevn – og den gjør nå suksess på nettet.

Å oppføre seg i trafikken er en selvfølge, men noen kan verken gjøre det eller være et respektabelt medmenneske.

Trakasserer kvinnelig syklist

I et klipp som har spredt seg enormt på nettet, filmer en mann fra motorsykkelen sin når en mann i en varebil begynner å trakassere en kvinne på sykkel ved et fotgjengerfelt i London.

Bilde: Youtube / Viralhog

Hun sykler fra han, men drittsekken i bilen gir seg ikke. Han kaller henne for nedsettende ord og prøver å ta på kvinnens kropp, men når det blir grønt forlater han stedet.

Da tar imidlertid syklisten opp jakten – for å ta hevn.

Hun tar han snart igjen – og viser da idioten at han har tullet med feil person. Sjekk nå ut klippet nedenfor.

Ja, snakk om at drittsekken bak rattet tuller med feil person. Kvinnens hevn ble forhåpentligvis kostbar, pinlig og irriterende for mannen i varebilen.

Hun fortjener ros

For en urkraft syklisten satt inne med!

Bilde: Youtube / ViralHog

På slutten av klippet gikk også personen på motorsykkelen, som filmet det hele, bort til bilen og ropte at han fikk akkurat det han fortjente.

Bilde: Youtube / ViralHog

Som litt ekstra salt på såret – men er det noen som skal applauderes her så er det kvinnen på sykkelen. Hun lar absolutt ingen se ned på henne og nekter å bli behandlet på en respektløs måte.

Synes du at kvinnen på sykkelen gjorde det rette ved å ta hevn? Trykk da på dele-knappen nedenfor, så kanskje flere kan begynne å oppføre seg ordentlig i trafikken og mot hverandre!