Blondinen skal fylle på luksusbil på bensinstasjon – men den ufattelige tabben får nå millioner til å le høyt

Om det er noe jeg har full forståelse for så er det hvor vanskelig det kan være å henge med på alle det nye moderne og teknologiske som utvikler seg hver eneste dag.

Det er ikke rart om man ikke har oversikt over alt med en gang!

Imidlertid kan det være ganske morsomt når du som utenforstående får se noen som tar på seg en oppgave som han eller hun ikke mestrer – og da tenker jeg først og fremst på nye ting, som er vanskelig å forstå. Det kan føre til kjedelige og lattermilde situasjoner!

En slik hendelse skjedde nylig på en bensinstasjon i USA. En bilist ventet på sin tur da han la merke til noe morsomt – som fikk ham til å hente mobilen sin for å begynne å filme det som skjedde.

Lette i flere minutter

Mannen så da hvordan en blond kvinne febrilsk søkte etter drivstoffhullet i bilen hennes. Det hun imidlertid ikke så ut til å være helt klar over, var at hun kjørte en Tesla Model S – som er en elbil. Den er umulig å fylle bensin på en Tesla.

Kvinnen hadde antagelig sett at bilen hadde et lavt batterinivå og kjørte deretter til en bensinstasjon for å fikse det hele, men hun fulgte sin gamle vane og begynte å fylle drivstoff. Letingen etter hullet for bensin varte i flere minutter. Mannen i bilen bak kunne ikke dy seg fra å le.

Mannen bestemte seg for å hjelpe henne etter flere minutter med frustrasjon for henne. Det hele endte derfor med en lykkelig slutt.

Jeg skal være helt ærlig å si at det like gjerne kunne vært meg.

Se klippet selv HER! Det har fått millioner med visninger og mange mennesker til å le.

Vær ikke blyg, DEL det morsomme klippet videre med vennene dine!