Bilisten trakasserer gammel dame – se nå hva som skjer når han får som fortjent

For noen år siden filmet noen skateboardere at de kjørte rundt og gjorde ulike triks på brettet. De hadde ingen aning at de sekunder senere skulle lykkes å fange noe helt genialt som millioner av mennesker skulle lire av seg litt latter på.

Plutselig begynner gutten bak kamera å filme bort mot et overgangsfelt ved et kryss. Der står det en gammel dame som skal over veien. Samtidig kommer det fram en dyr sportsbil med en forretningsmann inni.

Den eldre damen begynner å gå sakte over veien i den farten hun selv klarer, men den utålmodige bilisten har ikke stort til overs – han begynner på en utrolig respektløs måte, å tute på den gamle damen for at hun skal skynde seg.

Skjermdump: Youtube

Da velger den herlige pensjonisten å svare på en helt genial måte, genialt i sin enkelhet kan man vel kalle det. Hun viser at man skal respektere de eldre (noe som jeg synes er kjempeviktig å understreke) – og at mannen bak rattet bør tenke etter en ekstra gang før han velger å hamle opp med en medborger igjen!

Se bare i klippet under! Over 4 millioner har allerede gjort det!

https://www.youtube.com/watch?v=u2zgr_Gg11U&feature=emb_title

Så utrolig fantastisk! Gjett om bilisten fikk seg et støkk!

Kvinnen kunne til slutt komme seg over veien uskadd – og det er ingen tvil om hvem som «vant» den kampen! Det her viser også at man skal respektere de eldre – og det lønner seg sjeldent å oppføre seg som en idiot i trafikken!

Det finnes noen som mener at klipper er iscenesatt. Jeg har faktisk ingen anelse, men jeg synes ikke at det spiller så stor rolle. Budskapet er at man skal vise respekt for andre medmennesker, og det er så viktig å løfte fram!

Skjermdump: Youtube

DEL om den gamle damens svar fikk deg til å dra på smilebåndet!