Bilisten kaster ut kilovis med søppel i naturen – men se nå til høyre når idioten lærer seg en steinhard lekse for livet

Å ta vare på naturen vår er noe vi alle bør tenke mest mulig på, det er vår plikt å prøve å sette så få avtrykk som mulig. Men vi slurver alle i blant med det der, og det er vel bare en del av det å være menneske.

Man må prøve å gjøre sitt beste enkelt og greit.

Ingen er jo perfekte – og det finnes alltid tid til å forbedre seg. Har man et målbilde og en bevissthet om hvordan man skal beskytte klimaet, finnes det tross alt gode fremtidsutsikter.

Noe jeg imidlertid ALDRI kunne gjort er å kaste søppel ute i naturen!

Det er mange som kan bli flinkere på å bidra når det gjelder å ta vare på klimaet, men heldigvis er det få av oss som oppfører seg så svinaktig og arrogant som bilisten i dette klippet under.

Kaster ut søppel

Det er et lastebilsjåførkamera som filmer når en turist i en trafikkork helt ubekymret begynner å kaste ut mye søppel fra bilen sin.

Kilde: Youtube

Søppelet kastes rett ut i naturen – og gang på gang kan man se hvordan papir, plast og annet flyr ut gjennom vinduet og lander ved veikanten.

Dette kan selvfølgelig aldri tolereres.

Hopper ut av lastebilen

Heldigvis fikk lastebilsjåføren nok da han så hva som foregikk – og bestemte seg for å vise sivilkurasje.

Mannen stopper så lastebilen sin, går ut på høyre side – og gjør så det eneste rette!

Sjekk nå ut klippet selv – og lastebilsjåførens fantastiske hevn!

Lastebilsjåføren går altså ut av kjøretøyet sitt, plukker opp alt søppel ved veikanten og kaster søppelet i samme bil som de nettopp kom fra.

Kilde: Youtube

Fortjener mye ros

Forhåpentligvis ble dette en sårt tiltrengt vekkerklokke for den arrogante bilisten som etter all sannsynlighet vil tenke seg om en ekstra gang før han kaster søppel i naturen igjen.

Jeg vil imidlertid benytte anledningen til å gi en stor hyllest til lastebilsjåføren som tok saken i egne hender og gjorde det eneste rette. Han fortjener virkelig å bli hyllet!

Synes du også at sjåføren gjorde det rette?

Trykk da på dele-knappen, så kanskje vi sammen kan få færre til å kaste søppel ute i naturen!