Arrogant bilist stjeler mannens parkeringsplass – men den fantastiske hevnen gjør idioten fly forbannet

Å miste en parkeringsplass er blant det mest irriterende som finnes. Egentlig er det kanskje ikke noe å hisse seg så mye over, men mest et i-landsproblem.

Men akkurat der og da kan man bli utrolig forbannet når det kommer en idiot og trer seg inn på stedet man så tålmodig har ventet på.

Mannen i klippet under ble så forbanna da han fikk frastjålet parkeringsplassen sin at han bestemte seg for å ta hevn – skikkelig hevn.

Mange av oss har vært gjennom dette – og kan derfor forstå frustrasjonen.

Sniker seg forbi og skriker

I et klipp som ble en braksuksess på nettet sitter to menn i en bil utenfor en matvarekjede og venter på en parkeringsplass som holder på å bli ledig. Så dukker det opp en annen bil – som sniker seg inn og stjeler parkeringsplassen.

Kilde: Youtube

– Navnet ditt står ikke på plassen, din jævla drittsekk! roper parkeringstyven.

Da bestemmer den rammede bilisten seg for å ta hevn. Det her skal ikke den idioten slippe unna med.

Kjøper toalettpapir

Så han skynder seg inn i butikken, kjøper en stor pakke toalettruller og skynder seg ut for å pakke inn hele den skyldiges bil i dopapir.

Kilde: Youtube

Forbipasserende lurer på hva i all verden som foregår, men når mannen forteller om sin hevn, blir han møtt med smil og positive tilrop.

Like glad blir imidlertid ikke tyven når han kommer ut med posene sine – og ser hva som har skjedd med bilen hans.

Blir forbannet

Den kreative hevnen blir filmet og får med seg idioten som må gå rundt og fjerne toalettpapir.

Kilde: Youtube

Når de så går forbi ham og roper «Takk for underholdningen» blir han rasende, men heldigvis rekker de å kjøre unna før mannen blir voldelig.

Se det fantastiske klippet nedenfor!

Jeg synes at hevnen deres er fantastisk. En tydelig melding til mannen om at det han gjorde ikke var greit, men det var likevel ikke slik at man ødela noe eller utøvet vold.

Passe nivå på hevnen, enkelt og greit – og dette fortjente faktisk parkeringstyven.

Synes du også at dette var en god hevn? Trykk da på dele-knappen så kanskje flere kan begynne å oppføre seg fornuftig i trafikken!