Foto: YouTube

Anja slipper enorm fis når hun er alene på jobben – da innser hun sin fatale feil

Selv om langt fra alle vil innrømme det, promper alle mennesker. Alt fra velstående Oslofolk til hardtarbeidende nordlendinger slipper gass med jevne mellomrom, uansett hva de sier. Å fise blant mennesker anses som utrivelig da fiser både kan høres høyt og lukte skikkelig ille, men hvis man er for seg selv er det naturligvis fritt fram å slippe en.

I gjennomsnitt promper en person opptil 20 ganger om dagen, ifølge Vårdguiden, som er Sveriges største nettsted for helse. Imidlertid oppstår nesten alle fiser når man er alene, oftest på toalettet eller under dyna når man sover om natten. Er man blant folk, for eksempel, så holder man den inne, det er gode manerer. Amerikaneren Anja Gridley trodde at hun var alene på kontoret da to av kollegene dro hjem, og da bestemte hun seg for å slippe en ekte fis, skriver Ladbible.

Filmer sin enorme promp

I et klipp som Anja la ut på nettet, kan man se Anjas to kolleger gå ut gjennom døra, og Anja ser veldig glad ut da hun endelig kunne slippe en fis uten å måtte tenke på kollegenes velvære.

Kilde: Youtube

Anja slipper en ordenlig lang og høylytt promp som ville fått en skogshugger til å rødme.

Snurrer på stolen og innser feilen

Anja fortsetter å filme seg selv og snurrer stolen. Så innser hun sin ekstremt pinlige feil – en av hennes kolleger er igjen i rommet.
– David er vår videoprodusent. Han er ofte så godt inne i redigeringen sin at han sitter helt stille, men prompen var høy nok at han til at han vendte hodet bort, sier Anja til Ladbible.

Kilde: Youtube

Se hele det pinlige klippet nedenfor!

Sånn kan det gå når man ikke ser seg godt nok rundt! Trykk nå på dele-knappen slik at vennene dine også kan se dette i dag!