90-åring går ut på scenen og lover vilt «strippeshow» – så når tanten plutselig river av seg toppen

Finnes det noe mer strålende enn mennesker som ikke er redde for å by på seg selv – uansett anledning?

Det finnes mange måter å by på seg selv, men når det skjer litt uventet, er det som regel en suksess! Man blir liksom så overrasket og i tillegg blir det noe man sent glemmer!

Dessverre skjer slike ting ganske sjelden, men det er jo også det som gjør de tilfellene så utrolig spesielle og verdifulle.

Den 90 år gamle damen i dette klippet slo til med noe som kan betraktes som unikt – og både publikum og millioner av seere kunne knapt tro sine egne øyne!

Det var under en audition i det amerikanske TV-programmet America’s Got Talent 2016 som den utrolige oppvisningen fant sted.

Gikk inn på scenen

Den 90 år gamle kvinnen Dorothy Williams gikk inn på scenen – og sjokkerte juryen da hun avslørte at det var på tide med en danseforestilling.

Den gamle damen forteller tidlig i klippet at hun alltid har elsket å danse – og selv om hun har nådd en mildt sagt respektabel alder, har denne damen ikke latt det stoppet henne. Snarere tvert imot!

Kilde: Youtube

River av seg klærne

Når musikken starter kan man se at Dorothy fortsatt har rytmen i seg, men raskt blir det bare frekkere og frekkere. Snart begynner 90-åringen å kaste av seg klær – og det hele eskalerer mer og mer.

Både juryen og publikum sitter med vidåpne øyne samtidig som damen på scenen kjører skikkelig på.

Kilde: Youtube

Til slutt gir en av programlederne Nick, av alle, henne den ultimate vurderingen – gjennom en såkalt «golden buzzer»!

Her kan du se det fantastiske klippet!

For en fantastisk dame Dorothy er!

Hun fortjener virkelig all ros – og tenk så deilig det er å kunne by på et show som 90-åring!

Trykk på dele-knappen for å hylle denne fantastiske damen!