5 «latsabber» i kilt går opp på scenen – da gjør gutten til høyre 1 liten gest og får hele publikum til å juble

Hvis det er noe som alltid får meg i godt humør, så er det når man blir positivt overrasket.

Det skjer ofte i oppvisningssammenheng eller under show. Selv om man vet at det kan skje sensasjonelle eller fascinerende ting, så er det noen ganger vanskelig å ane hva noen mennesker er i stand til å gjøre.

Kanskje det er derfor programmer som Norske Talenter og Idol har blitt så store. Vi liker rett og slett å bli sjokkert over andre menneskers ferdigheter og evne til å prestere under press. Hvis det er noe som varmer hjertet mitt er det når vi kan berømme og la oss imponere av hverandre.

Gjennom årene har vi blitt vitne til utallige oppvisninger som har etset seg fast i hjernene våre. De som påvirker oss mest er ofte de som er unike og skiller seg ut på en eller annen måte. Jeg glemmer for eksempel aldri når 12 nonner bød på et uventet show som fikk mennesker over hele verden til å juble.

Motbeviser tvilerne

Tidligere i dag kom jeg over dette klippet (nedenfor). Det er fra en aula på en skole i USA. Denne dagen får de som vil stille opp i form av en talentjakt.  – og disse guttene hadde sagt lenge at de ville være med.

Det som var spesielt var at ingen hadde lagt merke til at de hadde forberedt seg på noen måte. Derfor ble de blant annet kalt «latsabber» og «slappfisker» – dere vet, den type ord. Selv om det ble sagt mest på gøy og med et glimt i øyet, så skulle guttene senere få nyte at de motbeviste tvilerne.

For uken før var det på tide å finslipe på nummeret som i dag har blitt sett av over 14 millioner mennesker. Det er en utrolig godt sammensatt opptreden som baserer seg på deres slående dyktighet til å spille trommer.

Utrolig imponerende

Dette er virkelig ekte talent! Men de nøyer seg ikke med trommene, men har også øvet inn det som må regnes som en koreografi og blander til og med inn litt skuespill. I tillegg er de ikledd kilt.

Ja, det er litt av hvert rett og slett – men det som er sikkert er at dette er voldsomt imponerende. Når de setter i gang, etter en liten gest fra en av guttene til høyre, så innser publikum hva som er i ferd med å skje – og bryter ut i stor jubel.

Sånn som dette kan virkelig få meg i godt humør. Man kan aldri få for mye av fascinerende show – og dette er noe av det mest imponerende jeg har sett! For noen talentfulle gutter!

Se klippet selv!

Skikkelig kult! Trykk på deleknappen hvis du også likte disse talentfulle guttenes opptreden