12 nonner går plutselig opp på scenen – men se når de snur seg rundt og får verden til å juble

Når man tenker på nonner går tankene, muligens litt fordomsfult, lett til veldig religiøse kvinner som konstant leter etter sin tro – og ikke virker å ha det morsomste eller mest begivenhetsrike livet.

Søsterskapet dem imellom har et rykte for å gjerne holde fast ved det gamle snarere enn å slippe inn det nye og kreative. De anses for å være fullstendig dedikert til sine tradisjonelle, rutiner, tradisjoner og studier.

Det er enkelt å tro at de aldri får utløp for sine sterke følelser eller energi – men nonnene i dette klippet (nedenfor) hadde som mål å bryte ned akkurat disse fordommene.

Disse 12 søstrene bestemte seg for å vise at de ikke er så enormt oppslukt i sin religion at de må avstå fra alt som er gøy i livet. Det leide derfor en gymsal og gjorde seg klare for et skikkelig show.

Nonnene koreograferte sin egen zumba-dans og i en fantastisk versjon av tradisjonelle salmer skapte de en fengende og herlig sang.

Tar av halvveis

Men nonnene har også en stor overraskelse for publikum – og jeg kan nesten garantere at deres oppvisning kommer til å gi deg et smil som varer i flere timer.

I begynnelsen av showet gjør de små steg og gester. Sakte men sikkert begynner de å bevege seg i takt med musikken – men når takten øker forsvinner den beherskede stemningen og alle kvinnene begynner å flyte mer med i den intensive rytmen.

Forestillingen ser ut til å være en rolig fremføring – frem til omtrent halvveis ut i klippet. Plutselig tar dansen skikkelig av og nonnene beveger seg frem og tilbake til den repeterende teksten «Jeg elsker han». Med store smil på leppene!

Det beste med det hele er den utrolig energien som søstrene utstråler. De er alle i ulike aldre, men det hindrer dem ikke fra å vise en felles lykke og danseglede på scenen

Se hele klippet selv! Det er helt fantastisk – og millioner av mennesker verden over har hyllet disse 12 kvinnenes herlige initiativ!

DEL klippet hvis du også fikk et smil om munnen av dette!