4 små jenter sniker seg ut på scenen for en søt juledans – men følg med på skøyeren til høyre

Julen er en høytid for alle – og mitt høyeste ønske er at hvert enkelt menneske skal føle varme, kjærlighet, glede og omsorg under denne tradisjonen. Nå er dessverre virkeligheten annerledes, men det er derfor jeg elsker når folk gjør fine ting for fremmede i julen.

Det sies også at dette er barnas ferie. Hos oss er det alltid ungene som får flest gaver og det meste tilpasses slik at de får så gode juleminner å se tilbake på som mulig.

En måte å feire på er med sang og dans. Det pleier også å være verdsatt hos de yngre. Mange barn liker full fart mellom maten og åpningen av alle gavene.

Det at julen skal være en gledens høytid er klippet nedenfor et fantastisk bevis på. Det har også mye å gjøre med det jeg akkurat nevnte om at mange barn liker fart og spenning i forbindelse med julaften.

Jenta har sin egen plan

Det er da 4 småjenter fra en danseklasse som skal by på en liten juleopptreden på en scene foran foreldrene sine. Den engelske versjonen av klassikeren «I saw my mother kiss Santa» begynner å spilles gjennom høyttalerne – og jentenes show starter.

Youtube

Ganske fort merker man imidlertid at jenta ytterst til høyre har egne planer – og snart har hun tatt over hele showet.

De 3 andre danserne følger til en viss grad en bestemt koreografi, men jenta til høyre kjører sitt eget løp – og sjarmerer både publikum og meg her foran datamaskinen.

Herlig julestemning

Det fantastiske og bedårende klippet har også blitt sett av over 5 millioner.

Jeg synes at videosnutten er fantastisk på grunn av entusiasmen jentene viser under opptredenen, og fordi jenta til høyre byr på et lite ekstranummer. Jeg kan se på dette uendelig mange ganger.

Jeg tror nok ikke det er mulig å komme i julestemning på en mer strålende måte enn dette.

Var ikke dette fantastisk? For en glede man kan se hos jentene! Trykk på dele-knappen hvis du er enig og vil spre en koselig julevideo til vennene dine!